Goedkope Vakantie naar Plein Ciel R4C2 7

Plein Ciel R4C2 7 BoekNu
€599.00

Plein Ciel R4C2 7

Chalet.nu vakantieappartement in VeysonnazLuchtig, en origineel gebouwd appartement, verdeelt over twee verdiepingen. Het is gelegen onder de dakgevel van een imposant chalet met meerdere appartementen. 6 personen en een kind tot 4 jaar vinden hier een tijdelijk thuis voor een ontspannen vakantieverblijf. De massieve houten balken onder het dak zorgen voor een robuuste maar ook elegante uitstraling van het appartement, net als de massieve meubels. De originele indeling en de hoogte van het appartement wekken ondanks alle omvangrijkheid niet de indruk dat het te overdadig is. Boek dit appartement en laat uzelf overtuigen. Als u kinderen meeneemt, zullen die het zeker leuk vinden om de trapleuning te gebruiken als glijbaan. Let u er wel op dat als ze dit doen, dit op eigen risico is. Net als bij alle trapleuningen bestaat altijd het gevaar dat ze vallen, het is dus niet zonder gevaar. ZomerHet eigenlijke wandelgebied rondom Veysonnaz strekt zich in het zuiden uit tot aan de Walliser Hochalpen. Als u een wandeling maakt door het 300 km lange wandelgebied van Veysonnaz kunt u genieten van de pure natuur. Zo komt u regelmatig de loslopende, grazende koeien tegenkomen. Zij doen u niks, geen van de runderen zal u aanvallen, ze willen juist graag geknuffeld worden! Een groot deel van het gebied rondom Veysonnaz staat onder natuurbescherming, dit dankzij de intacte flora, fauna en weides. Het plukken van zilverdistels en gentianen om mee te nemen als souvenir zien ze niet dan ook liever niet.......Het is ook mogelijk om tochten te maken door het hooggebergte. Bijvoorbeeld de «Bisse-de-Vex», een 12 km lange Suone (waterleiding) uit de 15de eeuw, welke pas is gerestaureerd. U hoeft geen grote hoogteverschillen te overbruggen en heeft fantastisch uitzicht hoog over Veysonnaz terwijl u langs de Suone wandelt. WinterZodra in de winter de sneeuw valt wordt Veysonnaz een wintersportparadijs. Een deel van het skigebied de «Vier-Täler» («Quatre-Vallées») heeft ongeveer 400 km aan geprepareerde pistes. Op de «Piste-de-l'Ours», net boven Veysonnaz, worden de wereldcup wedstrijden gehouden. Een spektakel voor de deelnemers en toeschouwers! De grote skiarena van «Quattre-Vallées» strekt zich uit van Veysonnaz en het aangegrenzende „les-Collons-Thyon-2000“ via Nendaz, de Mont-Fort (3330m) tot aan Verbier en La Tzoumaz. Hier ligt niet minder dan 410 km pistes voor alle niveaus (van beginner tot gevorderde) voor u klaar. 95 voorzieningen zorgen ervoor om u, na een afdaling naar het dal, weer naar boven te brengen. Meerdere appartementen in hetzelfde gebouw: CH-8670, CH-8671, CH-8672, CH-8673, CH-8674, CH-8675, ZWA122, ZWA127, CH-8698, ZWA160.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
1

Regio
3

Land
Zwitserland

Aantal personen
Veysonnaz

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €599.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Plein Ciel R4C2 7 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Plein Ciel R4C2 7
€599.00
Happy Home
Plein Ciel R4C2 7
HappyHome vakantieappartement in VeysonnazLuchtig, en origineel gebouwd appartement, verdeelt over twee verdiepingen. Het is gelegen onder de dakgevel van een imposant chalet met meerdere appartementen. 6 personen en een kind tot 4 jaar vinden hier een tijdelijk thuis voor een ontspannen vakantieverblijf. De massieve houten balken onder het dak zorgen voor een robuuste maar ook elegante uitstraling van het appartement, net als de massieve meubels. De originele indeling en de hoogte van het appartement wekken ondanks alle omvangrijkheid niet de indruk dat het te overdadig is. Boek dit appartement en laat uzelf overtuigen. Als u kinderen meeneemt, zullen die het zeker leuk vinden om de trapleuning te gebruiken als glijbaan. Let u er wel op dat als ze dit doen, dit op eigen risico is. Net als bij alle trapleuningen bestaat altijd het gevaar dat ze vallen, het is dus niet zonder gevaar. ZomerHet eigenlijke wandelgebied rondom Veysonnaz strekt zich in het zuiden uit tot aan de Walliser Hochalpen. Als u een wandeling maakt door het 300 km lange wandelgebied van Veysonnaz kunt u genieten van de pure natuur. Zo komt u regelmatig de loslopende, grazende koeien tegenkomen. Zij doen u niks, geen van de runderen zal u aanvallen, ze willen juist graag geknuffeld worden! Een groot deel van het gebied rondom Veysonnaz staat onder natuurbescherming, dit dankzij de intacte flora, fauna en weides. Het plukken van zilverdistels en gentianen om mee te nemen als souvenir zien ze niet dan ook liever niet.......Het is ook mogelijk om tochten te maken door het hooggebergte. Bijvoorbeeld de «Bisse-de-Vex», een 12 km lange Suone (waterleiding) uit de 15de eeuw, welke pas is gerestaureerd. U hoeft geen grote hoogteverschillen te overbruggen en heeft fantastisch uitzicht hoog over Veysonnaz terwijl u langs de Suone wandelt. WinterZodra in de winter de sneeuw valt wordt Veysonnaz een wintersportparadijs. Een deel van het skigebied de «Vier-Täler» («Quatre-Vallées») heeft ongeveer 400 km aan geprepareerde pistes. Op de «Piste-de-l'Ours», net boven Veysonnaz, worden de wereldcup wedstrijden gehouden. Een spektakel voor de deelnemers en toeschouwers! De grote skiarena van «Quattre-Vallées» strekt zich uit van Veysonnaz en het aangegrenzende „les-Collons-Thyon-2000“ via Nendaz, de Mont-Fort (3330m) tot aan Verbier en La Tzoumaz. Hier ligt niet minder dan 410 km pistes voor alle niveaus (van beginner tot gevorderde) voor u klaar. 95 voorzieningen zorgen ervoor om u, na een afdaling naar het dal, weer naar boven te brengen. Meerdere appartementen in hetzelfde gebouw: ZWA116, ZWA117, ZWA118, ZWA119, ZWA120, ZWA121, ZWA122, ZWA127, ZWA159, ZWA160.
€599.00