Goedkope Vakantie naar Magrappe R1D2 7

Magrappe R1D2 7 BoekNu
€499.00

Magrappe R1D2 7

Familie- en huisdiervriendelijk Chalet.nu appartement voor 6 vakantie gasten met honden. Hier kunt u uw vakantie dankzij de drie slaapkamers en twee badkamers door brengen met de nodige privacy. Hier vindt u een systeem dat zowel de mens en het dier deugt doet. Het overdekte terras is ideaal om te ontspannen en de omgeving te bekijken. Hier kunt u genieten van de frisse lucht en van wandelingen met uw hond. De "Bisse de Vex", bijvoorbeeld, een 12 kilometer lange Bisse (waterpijp) uit de 15e eeuw, werd gerestaureerd. zonder grote verschillen in hoogte en met de meest fantastische uitzichten kun je hoog boven Veysonnaz dergelijke Suonen wandelen langs te overwinnen.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
1

Regio
3

Land
Zwitserland

Aantal personen
Veysonnaz

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €499.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Magrappe R1D2 7 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Magrappe R1D2 7
€499.00
Happy Home
Magrappe R1D2 7
Familie- en huisdiervriendelijk HappyHome appartement voor 6 vakantie gasten met honden. Hier kunt u uw vakantie dankzij de drie slaapkamers en twee badkamers door brengen met de nodige privacy. Hier vindt u een systeem dat zowel de mens en het dier deugt doet. Het overdekte terras is ideaal om te ontspannen en de omgeving te bekijken. Hier kunt u genieten van de frisse lucht en van wandelingen met uw hond. De "Bisse de Vex", bijvoorbeeld, een 12 kilometer lange Bisse (waterpijp) uit de 15e eeuw, werd gerestaureerd. zonder grote verschillen in hoogte en met de meest fantastische uitzichten kun je hoog boven Veysonnaz dergelijke Suonen wandelen langs te overwinnen.
€499.00