Goedkope Vakantie naar Väddö

Väddö BoekNu
€432.00

Väddö

Huis "Väddö". 10 km van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 5 km.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Zweden

Aantal personen
Väddö

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €432.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Väddö prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Väddö
€432.00
Väddö
Vakantiehuis van 40 m².Slaapkamer: 2x Stapelbed, Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer met open keukenBadkamer: Biochemisch toilet, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open en overdekt terras
€441.00
Väddö
Goed onderhouden vakantiehuis in de prachtige archipel van Stockholm. In de keuken is er een gezellige houtkachel voor tijdens de kille avonden. Het gazon aan de voorkant van het vakantiehuis nodigt u, en uw kinderen, uit om te spelen. Het vakantiehuis bevindt zich tevens ook dicht bij het strand. De archipel ligt als het ware voor de deur. Maak een uitstap met de bus naar de prachtige steden Stockholm en Norrtälje.
€479.00
Väddö
Huis "Väddö". 225 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 7 km, restaurant 7 km.
€589.00
Väddö
Huis "Väddö". 350 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 7.5 km, restaurant 7.8 km.
€633.00
Väddö
Huis "Väddö". 2 km van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km. Kinderspeelplaats X m.
€669.00
Väddö
Huis "Väddö". 600 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 8.5 km, restaurant 8.5 km.
€814.00
Väddö
Huis "Väddö". 500 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, spa centrum, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 18 km, restaurant 14 km.
€852.00
Väddö
Huis "Väddö". 50 m van het meer, 10 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km.
€859.00
Väddö
Huis "Väddö". 50 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 3 km, restaurant 3 km.
€1403.00