Goedkope Vakantie naar Sorsele

Sorsele BoekNu
€119.00

Sorsele

Vakantiehuis voor natuurliefhebbers, die graag jagen en vissen. Beste vismogelijkheden! Bessen en paddestoelen zijn in de buurt te vinden.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
1

Regio
3

Land
Zweden

Aantal personen
Sorsele

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €119.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Sorsele prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Sorsele
€119.00
Sorsele
Vakantiehuis voor natuurliefhebbers die graag jagen en vissen. Beste vismogelijkheden! Bessen en paddenstoelen zijn in de omgeving te vinden. De lekkere paddenstoelen en wilde bessen uit de natuur kunt u heerlijk gebruiken in het bereiden van uw eigen gemaakte avondmaaltijden. Let er wel op dat u hier voorzichtig mee omgaat. U zult hier heerlijk genieten van uw welverdiende vakantie in het prachtige Zweden.
€150.00
Sorsele
Visserskamp bij Nalovardo in Sorsele. De hutten staan bij de beste viswateren, baaien, meren, vijvers en beekjes van Lapland. Hier vindt u zalm, vlagzalm, forel, baars, snoek, etc. In dit gebied vond eens het wereldkampioenschap vliegvissen plaats en in 2010 zal hier weer een vliegviscompetitie worden gehouden. De hutten hebben een mooie en gemoedelijke inrichting en een goed uitgeruste keuken. Voor de natuurliefhebbers zijn voldoende wilde bessen, paddestoelen en kruiden in de omgeving te vinden. Jagen is op aanvraag mogelijk.
€189.00
Sorsele
Zomerhuis op het vakantiehuizendorp Nalovardo Fiskekamp. Het is omringd door een van de rijkste viswateren van Lapland. Het vakantieverblijf ligt in een gebied met rivieren, meren, vijvers en beken. Op aanvraag kan er een jacht worden georganiseerd. Het huis is schoon en comfortabel ingericht. Gemeenschappelijke sauna in het servicegebouw. U zult hier absoluut een prettige vakantie beleven en helemaal tot rust komen.
€189.00
Sorsele
Leuk ingericht zomerhuis, gelegen in het vakantiehuizendorp Nalovardo Fiskekamp. In een gebied met wateren waar zalm, forel, zalmforel, baars, snoek en vlagzalm rijkelijk in zwemt. Paddenstoelen en bessen vindt u in overvloede in de regio. Op aanvraag kan er een jacht worden georganiseerd. Er is een gemeenschappelijke sauna aanwezig waar u gebruik van kunt maken. U zult hier absoluut genieten van een heerlijke vakantie.
€189.00
Sorsele
€189.00
Sorsele
€189.00
Sorsele
€189.00
Sorsele
Leuk ingericht vakantie, gelegen in het vakantiehuizendorp Nalovardo Fiskekamp. In een gebied met wateren waar zalm, forel, zalmforel, baars, snoek en vlagzalm rijkelijk in zwemt. Paddenstoelen en bessen vindt u in overvloede in de regio. Op aanvraag kan er een jacht worden georganiseerd. Er is een gemeenschappelijke sauna aanwezig waar u gebruik van kunt maken. U zult hier absoluut genieten van een heerlijke vakantie.
€199.00