Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Zasada U Jablonce NNisou

Vakantiehuis In Zasada U Jablonce NNisou BoekNu
€280.00

Vakantiehuis In Zasada U Jablonce NNisou

Dit mooie vakantiehuis ligt in een klein dorpje aan de voet van de berg Cerná Studnice en in het zuiden van het IJzergebergte. De woonkamer wordt gecombineerd met de keuken en een fornuis verspreidt zich op koele dagen en troost de warmte. Op het terras kunt u ontbijten of een heerlijk diner bereiden bij de grill met open haard. Verfrissing op warme dagen belooft het overdekte buitenzwembad. Het huis is geschikt voor de winter als zomer. Een kleine skilift ligt op ongeveer 800 meter afstand. Het skicentrum Tanvaldský Spicák ligt op ongeveer 10 km afstand. Als u met kinderen reist, raden we een bezoek aan het Aquapark Babylon in Liberec, de Bozkovské Dolomietgrot of het Boheemse Paradijs aan. In Albrechtice is Jiritin de oudste houten speelgoedfabriek (Detoa) in Tsjechië. Rondleidingen door de fabriek zijn mogelijk. Extra bed beschikbaar op aanvraag en tegen extra kosten.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Zasada U Jablonce NNisou

Aantal Sterren
4

Plaats
Zasada U Jablonce N/Nisou

Regio
Reuzengebergte

Land
Tsjechië

Aantal personen
5

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €280.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Zasada U Jablonce NNisou prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Zasada U Jablonce NNisou
€280.00