Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Chlivce U Hronova

Vakantiehuis In Chlivce U Hronova BoekNu
€120.00

Vakantiehuis In Chlivce U Hronova

Deze twee appartementen op de 1e verdieping bevinden zich in een appartementencomplex aan het eind van een klein dorp, ongeveer 15 km van de stad Nachod en ongeveer 25 km van Trutnov. De begane grond heeft nog twee appartementen met toegang vanaf de achterkant van het huis. De bosrijke omgeving is ideaal voor wandelen en fietsen. Bezoek de rotsstad Adrspach, of de Teplice rotsen, en het nabijgelegen kasteel Ratiborice. TBO668-669 op de begane grond. Kleine skilift op vanaf het dorp, dichtsbijzijnde skiliften in Petříkovice of Radvanice op ongeveer 9 km afstand.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Chlivce U Hronova

Aantal Sterren
4

Plaats
Chlivce U Hronova

Regio
Oost-Bohemen

Land
Tsjechië

Aantal personen
3

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €120.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Chlivce U Hronova prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Chlivce U Hronova
€120.00
Vakantiehuis In Chlivce U Hronova
Deze accommodatie op de 1e verdieping is een deel van een huis met twee andere appartementen op de begane grond, de ingang is aan de achterkant van het huis. Het ligt aan het einde van een klein dorp, op ongeveer 15 km van de stad Nachod en ongeveer 25 km van Trutnov. De bosrijke omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen. Bezoek de rots stad Adrspach, of de Teplické rotsen. TBO 668-669 op de begane grond. Kleinere skiliften in Radvanice of Petříkovice zijn op 9 km afstand.
€120.00
Vakantiehuis In Chlivce U Hronova
Deze beide, gezellig ingerichte, appartementen bevinden zich op de begane grond van een huis met 2 andere appartementen op de 1e verdieping. Elk appartement heeft een eigen ingang. De bosrijke regio is zeer geschikt om te wandelen en te fietsen. Bezoekt u ook de stenen stad Adršpach! TBO666 en TBO667 op de 1e verdieping. Klein skilift in het dorp. Volgende lift in Petříkovice of Radvanice, ongeveer 9 km verderop.
€150.00
Vakantiehuis In Chlivce U Hronova
Een geweldige vakantie doo brengen kunt u in het bestaande complex van twee vrijstaande woningen, gelegen in een klein dorp. Beide zijn volledig uitgerust met alles wat u nodig hebt, ze zijn comfortabel en smaakvol ingerichtet. het grotere huis heeft een grote woonkamer met mooie meubels en een goed uitgeruste keuken. De huizen hebben een open terras met barbecue en tuinmeubelen, hier kunt u veel plezier beleven tijdens het grillen. Het tweede huis heeft een woonkamer met geïntegreerde keuken, badkamer en 1 grote S-ruimte. Op warme dagen kunt u in het zwembad afkoelen. Wij raaden u aan om een reis naar het meer Orlík te maken. Hier vind u een kasteel. U kunt ook het Zvíkov kasteel bezoeken, hier komen de rivieren Moldau en Otava samen. In de omgeving zijn er nog andere kastelen zoals: Blatná, Březnice of het kasteel in Strakonice. Extra bedden zijn op aanvraag beschikbaar.
€199.00
Vakantiehuis In Chlivce U Hronova
Dit smaakvol ingerichte huis bestaat uit 4 wooneenheden op de begane grond en op de 1e Verdieping, met 3 aparte ingangen. Het ligt aan het eind van een klein dorpje, ongeveer 15 km van Náchod en ongeveer 25 km van Trutnov. Het huis is geschikt voor grotere gezinnen, die hun vakantie samen willen doorbrengen, met behoud van hun privacy. De bosrijke omgeving is ideaal voor wandelen en fietsen. De rotsstad Adršpach en de Teplice-rotsen zijn een bezoek waard. Maak een uitstapje naar het nabijgelegen kasteel Ratibořice en de omliggende vallei Babiččino Údolí! Kleine skilift vanaf het dorp. Grotere skiliften in Petříkovice o. Radvanice, ongeveer 9 km. Er zijn 4 extra bedden op aanvraag en tegen extra kosten mogelijk.
€419.00