Goedkope Vakantie naar Villa Majestic

Villa Majestic BoekNu
€1166.00

Villa Majestic

Deze mooie villa met privézwembad ligt in het buitengebied tussen Catral en Dolores en is voorzien van alle luxe. Het gunstige klimaat, met gemiddeld ca. 3000 uren zonneschijn per jaar en een wintertemperatuur die gemiddelde meer dan 5°C hoger ligt dan in de rest van Spanje, maakt van Castral een ideale vakantieplaats. De woning heeft een ruime woonkamer met open haard en een grote keuken die van alle moderne gemakken is voorzien. Alle vertrekken liggen gelijkvloers. In de woonkamer is satelliet-TV met Nederlandse en buitenlandse zenders. Verspreid over de buitenruimte van 2000 m2 vindt u een prachtig privézwembad, diverse luxe loungebedden, een trampoline voor de kinderen, een tafeltennistafel en een buitenbar met koelkast en een barbecue. Bij het zwembad is een toilet en een douche.Op ongeveer 500 meter (richting Dolores) is een gezellig café, een bar en een kleine supermarkt. In Catral zelf (ca. 1 km) vindt u diverse restaurants, bars, winkels en een grote supermarkt.In slechts een kwartier rijdt u naar de stranden van Guardamar del Segura.Het zwembad is gedurende de wintermaanden niet warm genoeg voor gebruik.Indien u gebruik wenst te maken van de zwembadverwarming, kunt u dit vooraf aangeven.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
true

Plaats
0

Regio
5

Land
Spanje

Aantal personen
Catral

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €1166.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Villa Majestic prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Villa Majestic
€1166.00