Goedkope Vakantie naar Vakantiepark In Isla Plana

Vakantiepark In Isla Plana BoekNu
€161.00

Vakantiepark In Isla Plana

Dit aantrekkelijke vakantiehuis met tuin ligt in een van de meest populaire delen van Isla Plana, op slechts enkele meters van het strand. Het beschikt over een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer, een woon- / eetkamer, een keuken en een ruim terras met tuin. Het appartement is uitgerust met een alarmsysteem en bewakingscamera in de buitenruimte, die tijdens het verblijf van de gasten is uitgeschakeld.Het appartement behoort tot een zeer rustige nederzetting, die ideaal is voor een ontspannen vakantie. Het complex heeft een tuin met gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi en alle voorzieningen die nodig zijn voor een fantastische vakantie aan de Costa Cálida in de buurt van Murcia. In de directe omgeving vindt u een uitgaanswijk, restaurants en andere interessante bezienswaardigheden.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiepark In Isla Plana

Aantal Sterren
3

Plaats
Isla Plana

Regio
Murcia

Land
Spanje

Aantal personen
2

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €161.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiepark In Isla Plana prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiepark In Isla Plana
€161.00