Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz

Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz BoekNu
€153.00

Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz

Mooi, centraal gelegen appartement in Prado del Rey. Het 35 m² grote appartement is smaakvol en rustiek ingericht en biedt u alle comfort tijdens uw vakantie, inclusief airconditioning en een open haard. Het huis heeft geen ramen naar de straat, maar alleen naar de binnenplaats. In de omgeving heeft u de mogelijkheid om te wandelen op populaire wandelpaden zoals "Camino de Pilar", "Camino de la Lomas" en "Camino de la Romería" en in de buurt vindt u een piste voor deltagliders en paragliding. Het natuurpark "Sierra de la Grazalema" biedt ook een prachtige excursiebestemming, evenals de plaatsen Arcos de la Frontera, Ronda, Jerez de la Frontera, Cádiz en Sevilla. In hetzelfde gebouw bevinden zich ook de vakantieaccommodaties EAC282, EAC300, EAC301 en EAC305.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz

Aantal Sterren
3

Plaats
Prado Del Rey/Cadiz

Regio
Andalusië

Land
Spanje

Aantal personen
2

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €153.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz
€153.00
Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz
Mooi en centraal gelegen appartement in Prado del Rey. Het 35 m² grote appartement is smaakvol en rustiek ingericht en biedt u alle comfort tijdens uw vakantie, inclusief airconditioning en een open haard. Het appartement heeft alleen ramen naar de binnenplaats. In de omgeving heb je de mogelijkheid om te wandelen op populaire wandelpaden zoals "Camino de Pilar", "Camino de la Lomas" en "Camino de la Romería". In de buurt vind je een piste voor deltagliders en paragliders.Het natuurpark "Sierra de la Grazalema" is ook een prachtige excursiebestemming, evenals de plaatsen Arcos de la Frontera, Ronda, Jerez de la Frontera, Cádiz en Sevilla.In hetzelfde gebouw bevinden zich ook de accommodaties EAC282, EAC300, EAC305 en EAC306
€167.00
Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz
Mooi duplex appartement met terras en een prachtig uitzicht op het platteland en Prado del Rey. Het appartement is gelegen in een zeer rustige buurt van het mooie dorp, vlakbij het centrum, dat u binnenkort zult bereiken. In de omgeving vindt u vele mooie wandelpaden zoals "Camino del Pilar", "Camino de la Lomas" en "Camino de la Romeria". Het natuurpark "Sierra de Grazalema", waar u kunt genieten van de prachtige natuur van Zuid-Spanje, is ook een leuke bestemming.
€188.00
Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz
Mooi, centraal gelegen appartement in Prado del Rey. Het appartement van 45 m² is smaakvol en rustiek ingericht en biedt u alle comfort tijdens uw vakantie, inclusief airconditioning en een open haard. Het appartement heeft geen ramen naar de straat, maar alleen naar de binnenplaats. In ongeveer 10 minuten bereik je een gemeenschappelijk zwembad die je gratis kunt bezoeken (zie foto's). In de omgeving heeft u de mogelijkheid om te wandelen op populaire wandelpaden zoals "Camino de Pilar", "Camino de la Lomas" en "Camino de la Romería" en in de buurt vindt u een piste voor deltagliders en paragliding. Het natuurpark "Sierra de la Grazalema" biedt ook een prachtige excursiebestemming, evenals de plaatsen Arcos de la Frontera, Ronda, Jerez de la Frontera, Cádiz en Sevilla. In hetzelfde gebouw bevinden zich ook de accommodaties EAC282, EAC301, EAC305 en EAC306.
€195.00
Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz
Mooi, centraal gelegen appartement in Prado del Rey. Het appartement van 45 m² is smaakvol en rustiek ingericht en biedt u alle comfort tijdens uw vakantie, inclusief airconditioning en een open haard. Het appartement heeft geen ramen naar de straat, maar alleen naar de binnenplaats. In de omgeving heeft u de mogelijkheid om te wandelen op populaire wandelpaden zoals "Camino de Pilar", "Camino de la Lomas" en "Camino de la Romería" en in de buurt vindt u een piste voor deltagliders en paragliding. Het natuurpark "Sierra de la Grazalema" biedt ook een prachtige excursiebestemming, evenals de plaatsen Arcos de la Frontera, Ronda, Jerez de la Frontera, Cádiz en Sevilla. In hetzelfde gebouw bevinden zich ook de accommodaties EAC282, EAC300, EAC301 en EAC306.
€209.00
Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz
Mooi en centraal gelegen appartement in Prado del Rey. Het 30 m² grote appartement is smaakvol en rustiek ingericht en biedt u alle comfort tijdens uw vakantie, inclusief airconditioning en een open haard. Het appartement heeft alleen ramen naar de binnenplaats. In de omgeving heb je de mogelijkheid om te wandelen op populaire wandelpaden zoals "Camino de Pilar", "Camino de la Lomas" en "Camino de la Romería". In de buurt vind je een piste voor deltagliders en paragliders.Het natuurpark "Sierra de la Grazalema" is ook een prachtige excursiebestemming, evenals de plaatsen Arcos de la Frontera, Ronda, Jerez de la Frontera, Cádiz en Sevilla.In hetzelfde gebouw bevinden zich ook de accommodaties EAC300, EAC301, EAC305 en EAC306
€209.00
Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz
Dit appartement op de begane grond van 100 m² ligt in het centrum van het bergstadje Prado del Rey, een prachtig klein stadje dat behoort tot de Route van de witte dorpen van de Sierra de Cádiz. Het appartement geschikt voor maximaal 8 personen en het heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers.
€349.00
Vakantiehuis In Prado Del ReyCadiz
Spectaculaire vakantie landhuis met tuin en zwembad in het midden van het unieke landschap van het natuurpark Sierra de Grazalema, waar een onvergelijkbare oase van rust wacht. Kijk uit naar een unieke droomvakantie, waar u volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Niet ver daar vandaan ligt Zahara de la Sierra, die werd gekozen uit de mooiste 20 Spaanse dorpen. De fascinerende stad Ronda (Málaga) ligt op 45 km afstand, Jerez de la Frontera ligt op 80 km afstand en Sevilla ligt op 100 km afstand. Breng drinkwater voor uw eigen gebruik mee, aangezien het huis wordt geleverd met water uit een bron.
€517.00