Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Canyelles Ebn324

Vakantiehuis In Canyelles Ebn324 BoekNu
€560.00

Vakantiehuis In Canyelles Ebn324

Dit fantastische vakantiehuis zal u verrassen. Het ruime interieur is ingericht met design meubels en aandacht voor detail. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht en bieden veel daglicht. Het huis beschikt over een biljartzaal met bar. De houten en betegelde overdekte barbecue tegenover het zwembad met de prachtige tuinmeubelen is de perfecte plek voor familie maaltijden op warme zomeravonden. Canyelles is gelegen in de regio van de rivier de Garraf met zijn vele wandelpaden en twee natuurparken. Slechts een paar km van Sitges waar u naast cultuur, strand en zon ook veel mogelijkheden vindt om uit te gaan. Diverse zandstranden en de goede waterkwaliteit in Sitges nodigen u uit om te zwemmen. In de kronkelende straatjes van de oude centrum vindt u bars, cafe´s en goede restaurants. De watervoorziening komt uit een stortbak en is daarom niet geschikt om te drinken.Profiteer van onze exclusieve aanbieding "Rent a Chef" voor iedereen die tijdens de vakantie graag actief is en wil deelnemen aan een kookworkshop, waarbij onder leiding van een professionel kok een heerlijk menu wordt bereid. Desgewenst begeleidt en adviseert de kok u ook bij het kopen van de ingrediënten op de lokale markten. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen u te laten verrassen en verwennen door onze chef-kok u een uitstekende maaltijd te laten bereiden. Geniet van dit mooi aanbod in een gezellige en vriendelijke sfeer. Prijzen op aanvraag.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Canyelles Ebn324

Aantal Sterren
4

Plaats
Canyelles

Regio
Catalonië

Land
Spanje

Aantal personen
8

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €560.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Canyelles Ebn324 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Canyelles Ebn324
€560.00