Goedkope Vakantie naar Finca La Cancela

Finca La Cancela BoekNu
€399.00

Finca La Cancela

Deze typische Canarische finca ligt midden in een bananenplantage bij Buenavista en heeft een fantastisch uitzicht over zee en de bergen. De finca ligt zeer rustig, waarvan de ES-173 en ES-172 verhuurd worden. Alle gasten kunnen gebruik maken van het gezamelijke zwembad. In Buenavista zijn er voor de golfliefhebber ook golfbanen beschkbaar.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Spanje

Aantal personen
Buenavista Del Norte

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €399.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Finca La Cancela prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Finca La Cancela
€399.00
Happy Home
Finca La Cancela
Deze typische Canarische finca ligt midden in een bananenplantage bij Buenavista en heeft een fantastisch uitzicht over zee en de bergen. De finca ligt zeer rustig, waarvan de ETE118 en ETE119 verhuurd worden. Alle gasten kunnen gebruik maken van het gezamelijke zwembad. In Buenavista zijn er voor de golfliefhebber ook golfbanen beschkbaar.
€399.00