Goedkope Vakantie naar Casares Del Sol

Casares Del Sol BoekNu
€125.00

Casares Del Sol

Dit buitengewone appartement ligt in een modern complex in Casares Del Sol en bevindt zich op korte afstand van drie fraaie golfbanen

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Casares Del Sol

Aantal Sterren
3

Plaats
Casares

Regio
Costa del Sol

Land
Spanje

Aantal personen
4

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €125.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Casares Del Sol prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Casares del Sol
€179.00
Casares del Sol
Dit appartement staat op een mooi perceel met zwembad. Voor golfers ideaal, aangezien het niet ver van één van de 3 meestbekende golfbanen van de regio ligt. Zie ook ES-10045.
€189.00
Casares del Sol
Nieuw appartement, tussen maar liefst 3 golfbanen gelegen. Tevens in de buurt van het strand. Het terras biedt uitzicht op de verzorgde tuin, het zwembad en deels op zee.
€199.00
Casares del Sol
Dit modern ingerichte appartement bevindt zich in een bewaakt complex in Casares del Sol, slechts enkele minuten van het strand en een golfbaan gelegen.
€199.00
Casares del Sol
Dit appartement op een idyllische locatie bevindt zich in een nieuw complex met meerdere zwembaden. Het is gelegen tussen het pittoreske witte dorp Casares, de golfbaan en de zee.
€210.00
Casares del Sol
Vanuit dit nieuwe, moderne, centraal gelegen appartement heeft u een prachtig uitzicht op de tuin met zwembad en de zee. 3 golfbanen in de buurt. Er zijn enkel Engelse televisiezenders beschikbaar.
€210.00
Happy Home
Casares Del Sol
€125.00
Casares Del Sol
€147.00
Casares Del Sol
Dit appartement staat op een mooi perceel met zwembad. Voor golfers ideaal, aangezien het niet ver van één van de 3 meestbekende golfbanen van de regio ligt. Zie ook EAN559.
€189.00
Casares Del Sol
€199.00
Casares Del Sol
€199.00
Casares Del Sol
€210.00