Goedkope Vakantie naar Kraków

Kraków BoekNu
€180.00

Kraków

Apart vakantieapp. op de begane grond van een eensgezinswoning. Omheind terrein. Tegenover een park. Nabij een meer. Zeer modern.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Polen

Aantal personen
Kraków

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €180.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Kraków prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Kraków
€180.00
Kraków
Dit groot, comfortabele vakantiehuis staat in de wereldberoemde stad Krakow, op de grond van de verhuurder. Het huis is van alle gemakken voorzien en is zeer gezellig. Op de bovenste etage staat een biljart tafel evenals een kleine bar. In de whirlpool kunt u zich ontspannen. U heeft fitnessapparaten, dart en 2 keukens die voor u beschikbaar zijn. Alarminstallatie aanwezig. Niet rokershuis. Geen jeugdgroepen.
€559.00