Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Serfaus Ata070

Vakantiehuis In Serfaus Ata070 BoekNu
€499.00

Vakantiehuis In Serfaus Ata070

In het bekende toeristenplaatsje Serfaus staat vakantiewoning Notburga. Dit leuke dorp ligt op een zonnig plateau op een hoogte van 1427 m, hoog boven het Oberinndal. Uw vakantiehuis staat 25 km ten zuiden van Landeck en ca. 30 km tot de grens met Zwitserland. U woont hier midden in de imposante Alpenwereld. Het vakantiehuis staat pal aan het centrum en toch aan de rand van het dorp bij de vrije natuur. U bewoont een appartement op de begane grond van dit vrijstaande familiehuis. Het balkon op het zuiden is majestueus en biedt u een prachtig uitzicht. De 3de slaapkamer is ook als woonkamer te gebruiken. U kunt gratis gebruik maken van het zwembad in Serfaus. Onder begeleiding van een gids kunt u bergwandelingen maken. Door het betalen van de toeristenbelasting krijgt u de 'Super Sommer Card', waardoor in het hoogseizoen onder andere de kabelbanen gratis te gebruiken zijn. De appartementen in vakantiewoning Notburga zijn luxe ingericht en van vele moderne gemakken voorzien.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Serfaus Ata070

Aantal Sterren
3

Plaats
Serfaus

Regio
Tirol

Land
Oostenrijk

Aantal personen
6

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €499.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Serfaus Ata070 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Serfaus Ata070
€499.00