Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Rauris

Vakantiehuis In Rauris BoekNu
€240.00

Vakantiehuis In Rauris

De appartementen (ASA644-645, ASA696, ASA988-ASA990) bevinden zich in het centrum van Rauris, maar op een verkeersluwe locatie. Geniet van uw vakantie in de prachtige bergachtige sfeer van Raurisertsal. Talloze wandelpaden leiden door de idyllische vallei. Een buitenzwembad met een waterglijbaan ligt net zo dicht bij het huis als veel andere sportfaciliteiten in het dorp. De National Park Card is voor alle personen van mei tot oktober automatisch inbegrepen in de huurprijs en biedt gratis of scherp geprijsde aanbiedingen van on-site aanbiedingen. De appartementen zijn volledig toegankelijk voor gehandicapten en drempelvrij.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Rauris

Aantal Sterren
4

Plaats
Rauris

Regio
Salzburgerland

Land
Oostenrijk

Aantal personen
3

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €240.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Rauris prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Rauris
€240.00
Vakantiehuis In Rauris
De appartementen (ASA644-645, ASA696, ASA988-ASA990) bevinden zich in het centrum van Rauris, maar op een verkeersluwe locatie. Geniet van uw vakantie in de prachtige bergachtige sfeer van Raurisertsal. Talloze wandelpaden leiden door de idyllische vallei. Een buitenzwembad met een waterglijbaan ligt net zo dicht bij het huis als veel andere sportfaciliteiten in het dorp. De National Park Card is voor alle personen van mei tot oktober automatisch inbegrepen in de huurprijs en biedt gratis of scherp geprijsde aanbiedingen van on-site aanbiedingen. De appartementen zijn volledig toegankelijk voor gehandicapten en drempelvrij. In het huis is er een lift, waarmee ook de appartementen op de verdiepingen toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Vanwege de locatie in het dorp vindt u verschillende winkels die te voet bereikbaar zijn.
€270.00
Vakantiehuis In Rauris
De moderne, lichte appartementen (ASA406, ASA407) te midden van het Salzburger Land. nodigen u uit om de vakantie te genieten met volle treinen of actief het landschap te gaan verkennen. Met meer dan 295 km gemarkeerde wandelpaden en alpine klimmen Raurisertal en 70 kilometer wandelen in Taxenbach is het gebied in Salzburg een van de grootste en meest gevarieerde wandelgebieden in het Nationaal Park Hohe Tauern. Enthousiaste fietsers en mountainbikers komen hier niet te kort. In de zomer genieten van de vele voordelen van de Nationalparkcard, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken bij een overnachten.
€279.00
Vakantiehuis In Rauris
Dit modern ingerichte appartement wordt omgeven door een uniek bergpanorama en ligt in het Rauris-dal in Salzburg, voor maximaal 5 personen. Dit appartement is speciaal ontworpen voor jongere gasten: kinderen zullen genieten van de verschillende speeltoestellen in de tuin, zoals wip, trampoline, schommel, glijbaan en zandbak. Ontspan op het balkon of in de gemeenschappelijke tuin. In het appartement bevinden zich 2 kinderstoelen. Voor de vakantie met familie en vrienden kunt u de twee wooneenheden ASA992 en ASA993 samen huren. Samen genomen, maximaal 10 personen in deze vakantiehuisruimte. Eigenaren van huisdieren kunnen zich zorgeloos verheugen op uw vakantie, want in dit appartement zijn vanaf het begin 2 huisdieren toegestaan en bij de prijs inbegrepen.De schilderachtige omgeving nodigt uit tot veel buitenoefeningen in de winter en zomer. Na een lange wandeling verfrist niets zo veel als een afkoeling in het Zeller-meer, dat op ongeveer 20 km van het appartement ligt. Er zijn veel andere bezienswaardigheden in de stad Zell am See, zoals een bezoek aan het kasteel van Kaprun of een ontspannen boottocht over het meer. Blijvende indrukken laten een excursie naar de Sigmund Thun Klamm achter: ervaar de rauwe kracht van het water dat zich hier door de rots heeft gesneden. Mis deze magische ervaring niet tijdens uw vakantie! Andere personen zijn op aanvraag toegestaan! In de zomer is de vrijetijdskaart inbegrepen!
€304.00
Vakantiehuis In Rauris
€304.00
Vakantiehuis In Rauris
Deze vakantieappartementen (ASA644, ASA645, ASA969) bevinden zich in het centrum van Rauris, ondanks dat hebben ze een rustige ligging. Geniet van uw vakantie in deze mooie bergachtige omgeving van het Rauriser dal. Er zijn diverse wandelpaden die u door het dal voeren. In de buurt van het vakantiehuis is een openbaar zwembad (buiten) met glijbaan maar ook de andere sportvoorzieningen zijn in de buurt. De Nationalpark-Card is van mei tot oktober automatisch voor alle gasten bij de huursom inbegrepen. Met deze kaart kunt u gebruik maken van een gunstige prijs/ gratis aanbod ter plaatse. De appartementen zijn compleet ingericht voor minder validen. In het huis is een lift aanwezig. Door de centrale ligging in deze plaats bevinden zich de diverse winkels op loopafstand. Ter afwisseling in uw vakantie kunt u gebruik maken van het diverse recreatieaanbod van het Rauriserdal; roofvogelwacht, kinderboerderij, goud wassen, enz. In de winter is er een gratis skibus meteen voor het huis welke u naar de liften brengt. De Rauriser Hochalmbahnen biedt u goed geprepareerde pistes, gezellige hutten en bars. Voor de kinderen is er een verlichte rodelbaan, skischolen en een kinderweide.
€313.00
Vakantiehuis In Rauris
De appartementen (ASA644-645, ASA696ASA988-ASA990) bevinden zich direct in het centrum van Rauris, Geniet van uw vakantie in de prachtige bergachtige omgeving van Raurisertsals. Talrijke wandelpaden leiden door het idyllische dal. Een openlucht zwembad met glijbaan is ook in de buurt van het huis net als vele andere sportfaciliteiten in de stad. het Nationaal Park Card wordt automatisch opgenomen van mei tot oktober voor alle personen in de huur en geeft u gratis of met korting gebruik van een groot aantal diensten op het terrein. de appartementen zijn volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen met een handicap . het hotel biedt lift aanwezig, met het liggen op de verdiepingen appartementen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. de locatie in het dorp vindt u diverse winkels, die kan worden bereikt op de voet. voor verscheidenheid, op vakantie in de Rauris is door middel van de vele mogelijke activiteiten voorzien: Birds of Prey Centre, Sp ielplätze, kinderboerderij, goud panning, Alpine wildreservaat, etc.In de winter brengt de gratis skibus u rechtstreeks van het huis naar de liften. De Rauriser Hochalmbahnen bieden goed geprepareerde pistes, gezellige hutten en bars voor een tussenstop, een verlichte rodelbaan, skischolen en een babygazon voor de kleintjes.
€326.00
Vakantiehuis In Rauris
€356.00
Vakantiehuis In Rauris
Deze vakantieappartementen (ASA644, ASA645, ASA696) bevinden zich in het centrum van Rauris, ondanks dat hebben ze een rustige ligging. Geniet van uw vakantie in deze mooie bergachtige omgeving van het Rauriser dal. Er zijn diverse wandelpaden die u door het dal voeren. In de buurt van het vakantiehuis is een openbaar zwembad (buiten) met glijbaan maar ook de andere sportvoorzieningen zijn in de buurt. De Nationalpark-Card is van mei tot oktober automatisch voor alle gasten bij de huursom inbegrepen. Met deze kaart kunt u gebruik maken van een gunstige prijs of soms gratis aanbod ter plaatse. De appartementen zijn compleet ingericht voor minder validen en hebben geen drempels. In het huis is een lift aanwezig waardoor ook de andere verdiepingen bereikbaar zijn voor rolstoelgebruikers. Door de centrale ligging in deze plaats bevinden zich de diverse winkels op loopafstand. Voor de afwisseling is er in het dal voor diverse recreatiemogelijkheden gezorgd; speeltuinen, kinderboerderij, goud wassen, roofvogelwacht enz. In de winter is er een gratis skibus meteen voor het huis welke u naar de liften brengt,. De Rauriser Hochalmbahnen biedt u goed geprepareerde pistes, gezellige hutten en bars. Voor de kinderen is er een verlichte rodelbaan, skischolen en een kinderweide.
€398.00
Vakantiehuis In Rauris
De moderne, lichte appartementen (ASA406, ASA407) te midden van het Salzburger Land. nodigen u uit om de vakantie te genieten met volle treinen of actief het landschap te gaan verkennen. Met meer dan 295 km gemarkeerde wandelpaden en alpine klimmen Raurisertal en 70 kilometer wandelen in Taxenbach is het gebied in Salzburg een van de grootste en meest gevarieerde wandelgebieden in het Nationaal Park Hohe Tauern. Enthousiaste fietsers en mountainbikers komen hier niet te kort. In de zomer genieten van de vele voordelen van de Nationalparkcard, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken bij een overnachten. ASA406: SZ2 en SZ3 zijn doorloopruimtes.
€454.00