Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Millstättersee

Vakantiehuis In Millstättersee BoekNu
€560.00

Vakantiehuis In Millstättersee

In de winter doet de oever van het meer Millstatt u denken aan weinig drukte van de zomer en toch is er veel te ontdekken. Terwijl sommige sneeuwschoenwandelen en de eerste stappen in de sneeuw zetten, de berg af met een slee, rodelen of gewoon een kopje koffie drinken terwijl u naar de zwanen en eenden kijkt als ze opwarmen in de winter zon, op zijn beurt, zoek anders de winterse bergwereld. Of het nu gaat over de winter wandelen bergop of met een begeleide sneeuwschoenwandeling naar de top. tijden contemplatieve en introspectief, soms snel en sportief. Maar altijd aangenaam ontspannend! in 103 perfect geprepareerde pistes, 23 skihutten en 25 liften u snel en gemakkelijk naar uw bestemming, zodat u kunt genieten van de wintervakantie in Bad Kleinkirchheim. het biedt alpine skiplezier in de zachte Karinthische Nockbergen, unieke ski-oorden plezier. In slechts 20 minuten kunt u op uw ski's en gaan. Ontsnap aan de stress van het dagelijks leven en laten rijden van de heldere lucht op de cross-country. Als u wilt winter beleven op een andere manier, de Karinthische Badhuis is precies goed voor jou. Op 1400 m² kunt zijn 7 sauna's, stoombaden of Seesauna beschikbaar. In een Zirbenmassage duik in een nieuwe wereld.Nog een tip: Ga naar de Millstätter See in de Advent. Van half november tot eind december, kunt u genieten van Karinthië "Levensgrote kerststal" in Radenthein.Maar in het najaar zal niet te vervelen. Op de legendarische Nockbergen zien tal van attracties voor u en uw gezin. Ga met je bende verkennen in het Nationaal Park Nockberge en laat ons u meenemen in een avontuur land de natuur. U kunt het bereiken in minder dan 40 minuten met de auto.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Millstättersee

Aantal Sterren
4

Plaats
Millstättersee

Regio
Karinthië

Land
Oostenrijk

Aantal personen
4

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €560.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Millstättersee prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Millstättersee
€560.00
Vakantiehuis In Millstättersee
€560.00
Vakantiehuis In Millstättersee
€560.00
Vakantiehuis In Millstättersee
€560.00
Vakantiehuis In Millstättersee
In de winter doet denken de oever van het meer in Millstatt in weinig weinig denken aan de drukte van de zomer en toch is er veel te ontdekken. Terwijl de de een hier de eerste stappen in de sneeuw zet, de berg met een slee naar beneden gaat of gaat rodelen, gaan anderen liever gewoon een kopje koffie drinken kijkend naar de zwanen en eenden kijken als ze opwarmen in de winterzon. Anderen ontdekken op hun beurt weer op een andere manier de winterse bergwereld. Of het nu gaat over een winterwandeling bergop of met een begeleide sneeuwschoenwandeling naar de top. Soms heel ontspannen en rustig, soms snel en sportief. Maar altijd aangenaam ontspannend! Op de 103 km. perfect geprepareerde pistes, 23 skihutten en met de 25 liften bereikt u snel en gemakkelijk uw doel, zodat u kunt genieten van de wintervakantie in Bad Kleinkirchheim. Het biedt alpine skiplezier in de zachte Karinthische Nockbergen, een uniek ski-oord. In slechts 20 minuten kunt u op uw ski's staan! Ontsnap aan de stress van het dagelijks leven en genieten van de heldere lucht op de cross-country. Als u winter wilt beleven op een andere manier, is het Karinthische Badhuis precies goed voor jou. Op 1400 m² zijn 7 sauna's, stoombaden of meersauna beschikbaar. Met een Zirbenmassage duik u in een nieuwe wereld.Nog een tip: Ga naar de Millstätter See in de Adventperiode. Van half november tot eind december, kunt u genieten van Karinthisch "levensgrote kerststal" in Radenthein.Maar in het najaar zal u zich niet te vervelen. Op de legendarische Nockbergen vindt u tal van attracties voor u en uw gezin. Bezoekt u bijvoorbeeld het Nationaal Park Nockberge en laat u zich meenemen in het avonturenland van de natuur. U bereikt dit in minder dan 40 minuten.
€560.00