Goedkope Vakantie naar Vinjesvingen

Vinjesvingen BoekNu
€149.00

Vinjesvingen

Een oud en eenvoudig huis gelegen in een rustige omgeving met een prachtig uitzicht. Veel goede mogelijkheden om te vliegvissen en te wandelen, bessen verzamelen. Waterbron bevindt zich buiten.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
1

Land
Noorwegen

Aantal personen
Vinjesvingen

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €149.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vinjesvingen prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Vinjesvingen
€149.00
Vinjesvingen
Dit knusse vakantiehuis is gelegen op een ongestoorde, voormalige boerderij. In het vakantiehuis heeft u beschikking over internet en kunt u zich opwarmen voor de houtkachel. In de buurt van een van de beste rivieren in Noorwegen waar u kunt vliegvissen. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken en het is niet ver van de Hardangervidda gelegen. Bezoek ook de stad Åmot op 20 km afstand met gezellige winkels en restaurants.
€289.00