Goedkope Vakantie naar Zeedomein

Zeedomein BoekNu
€247.00

Zeedomein

Dit vakantiehuis in Callantsoog is gelegen op een park en heeft 2 slaapkamers. Het huis heeft en authentiek uiterlijk met een deels rieten dak. Vanaf het huis kunt u lopend naar het strand. Ook op loopafstand is het gezellige dorp met restaurants en bars maar ook supermarkten en winkels. In de zomer zijn er ook verschillende markten in zowel Callantsoog als de plaatsen er omheen. Denk hierbij aan Petten, Schoorl, Julianadorp of Den Helder. Ook Bergen en Egmond aan Zee en Alkmaar liggen binnen 30 kilometer.Deze vakantiewoning in de badplaats Callantsoog is perfect gelegen. Mocht u s' avonds een hapje willen eten kan dit in het dorp, maar er zit ook een restaurant vlak bij het park. Uw honden zijn toegestaan in dit huis. Buiten de zomer om kunt ud e andere seizoenen dus ook heerlijk genieten van de omgeving samen met uw hond of op uw fiets.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Zeedomein

Aantal Sterren
4

Plaats
Callantsoog

Regio
Noord-Holland

Land
Nederland

Aantal personen
4

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €247.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Zeedomein prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Zeedomein
€450.00
Happy Home
Zeedomein
€247.00