Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Tzummarum Hfr089

Vakantiehuis In Tzummarum Hfr089 BoekNu
€189.00

Vakantiehuis In Tzummarum Hfr089

Heerlijk ruim en vrijstaand vakantiehuis in Tzummarum. Zo gelegen op het vakantiepark dat u vanuit de tuin, die goed verzorgd is, een weids uitzicht heeft over de omringende weilanden. In deze vakantiewoning is het volop genieten met familie en vrienden. Ruime woonkamer met sfeerhaard en (digitale) TV. De open keuken met eetbuffet is prima ingericht. Op het park zijn veel faciliteiten zoals speeltuin, cafetaria, buitenbad met extra kinderbad, volleybalveld en tennisbaan. Wilt u even toeren op de fiets, deze zijn eventueel bij de receptie te huur. Aan activiteiten bied de omgeving veel mogelijkheden. Genieten van de natuur, zonnebaden of wadlopen. Of fietst u lekker over de dijk naar Harlingen. Hier kunt u eventueel ook de veerboot nemen voor een dagtrip naar de eilanden Terschelling en Vlieland. Harlingen is een gezellige havenstad (14 km) waar het leuk shoppen is of waar u de Zuiderhaven en de vuurtoren kunt bezichtigen. In de Elfstedenplaats Franeker (5 km) is een bezoek aan het planetarium zeker de moeite waard. Leeuwarden ligt op 22 km. Op 5 km afstand van de woning ligt de overdekte speeltuin Aeolos met vele activiteiten en ontdekmogelijkheden voor de kinderen. Het dichtstbijzijnde (7 km) overdekte zwembad (Bloemketerp) is in Franeker. Friesland, met zijn terpenlandschap en ruimte, heeft de rust en mogelijkheden voor een schitterende vakantie.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Tzummarum Hfr089

Aantal Sterren
3

Plaats
Tzummarum

Regio
Friesland

Land
Nederland

Aantal personen
6

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €189.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Tzummarum Hfr089 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Tzummarum Hfr089
€189.00