Goedkope Vakantie naar Oud Kempen Bungalow 207

Oud Kempen Bungalow 207 BoekNu
€175.00

Oud Kempen Bungalow 207

Gezellige bungalow in blok van 4, gelegen op een kleinschalig, autovrij vakantiepark. De tuin is geheel omheind en biedt veel privacy en uitzicht op de naastgelegen speelweide met speeltuin. Het park biedt diverse faciliteiten, waaronder tennisbaan, trampoline, openlucht zwembad, cafetaria/restaurant, kidsclub voorzien van een biljart en tafeltennis, boeken, TV. In het restaurant is gratis draadloos internet aanwezig. Speelgoed in huis aanwezig. Digitenne. Noordzeekust ca. 1 uur. Huizen in de nabijheid: HZE006, HZE014.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Oud Kempen Bungalow 207

Aantal Sterren
3

Plaats
Stavenisse

Regio
Zeeland

Land
Nederland

Aantal personen
6

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €175.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Oud Kempen Bungalow 207 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Oud Kempen Bungalow 207
Gezellige bungalow in blok van 4, gelegen op een kleinschalig, autovrij vakantiepark. De tuin is geheel omheind en biedt veel privacy en uitzicht op de naastgelegen speelweide met speeltuin. Het park biedt diverse faciliteiten, waaronder tennisbaan, trampoline, openlucht zwembad, cafetaria/restaurant, kidsclub voorzien van een biljart en tafeltennis, boeken, TV. In het restaurant is gratis draadloos internet aanwezig. Speelgoed in huis aanwezig. Digitenne. Noordzeekust ca. 1 uur. Huizen in de nabijheid: NL-3213, HZE014.
€250.00
Happy Home
Oud Kempen Bungalow 207
€175.00