Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Ucka Brest Pod Uckom

Vakantiehuis In Ucka Brest Pod Uckom BoekNu
€860.00

Vakantiehuis In Ucka Brest Pod Uckom

Dit comfortabele vakantiehuis met zwembad is gelegen in het kleine dorpje Brest pod Učkom aan de voet van het natuurpark Učka en is ideaal voor natuurliefhebbers die willen ontspannen en genieten van de frisse lucht, weg van de stress van het dagelijks leven. Het huis strekt zich uit op de begane grond en de eerste verdieping. Op warme zomerdagen vindt u verfrissing in het zwembad, naast een prachtig overdekt tuinhuisje. Het gebied is geschikt voor wandelen en fietsen of voor dagtochten naar enkele van de Istrische kustplaatsen zoals Pula, Rovinj of Opatija of naar de nabijgelegen eilanden: Brijuni, Krk en Cres.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Ucka Brest Pod Uckom

Aantal Sterren
3

Plaats
Ucka-Brest Pod Uckom

Regio
Istrië

Land
Kroatië

Aantal personen
8

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €860.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Ucka Brest Pod Uckom prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Ucka Brest Pod Uckom
€860.00
Vakantiehuis In Ucka Brest Pod Uckom
Dit vakantiehuis met zwembad ligt aan de westkant van het natuurpark Učka, niet ver van Brest pod Uckom. Het is ideaal voor het verblijf van natuurliefhebbers die een unieke vakantie willen doorbrengen, weg van het lawaai van de stad. Het aangenaam ingerichte interieur strekt zich uit over de begane grond en de eerste verdieping, en buiten is er een prachtig overdekt terras en een zwembad. Het huis leidt naar een 3 km lange onverharde weg. Voor de verlichting gebruikten de zonne-energie en alle andere elektrische apparaten een aggregaat. De baden gebruiken water uit een tank die wordt gevuld wanneer dat nodig is. Er is een werkende boerderij op het terrein. De watchdogs worden tijdens uw verblijf vergrendeld en worden verzorgd door de beheerder van het landgoed.
€1039.00