Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Split Otok Dalmatinski

Vakantiehuis In Split Otok Dalmatinski BoekNu
€999.00

Vakantiehuis In Split Otok Dalmatinski

In de omgeving van de rivier de Cetina bevindt zich dit mooie vakantiehuis, ideaal voor een gezin en een groep vrienden. Het vakantie bestaat uit de begane grond en de eerste verdieping, verdiepingen die toegankelijk zijn via een afgesloten buitentrap. Prachtige mooie en zanderige plekjes langs de rivier de Cetina. De rivier biedt niet alleen verfrissing, maar ook activiteiten zoals raften of vissen, zelfs met een zipline kunt u de kloof oversteken. Het rustige dorpje Otok ligt in de buurt van de stad Sinj. De grootste stad in Dalmatië, Split, is met de auto in minder dan een uur te bereiken.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Split Otok Dalmatinski

Aantal Sterren
4

Plaats
Split-Otok Dalmatinski

Regio
Midden-Dalmatië

Land
Kroatië

Aantal personen
10

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €999.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Split Otok Dalmatinski prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Split Otok Dalmatinski
€999.00
Vakantiehuis In Split Otok Dalmatinski
Dit vakantiehuis met zwembad en fruitbomen is perfect voor een vakantie met twee grotere gezinnen of groepen vrienden. Het is gelegen in een idyllische omgeving, te midden van de ongerepte natuur in het dorp Gala / Otok, in de vlakte van de rivier de Cetina. Het vakantiehuis heeft twee comfortabele eenheden met externe trappen. Op de begane grond komt u rechtstreeks op de binnenplaats met een prachtig uitzicht op het platteland, met zwembad en zomerkeuken. Hier kunt u genieten van schone lucht. Niet ver van het vakantiehuis kunt u mooie wandelingen maken langs de rivier de Cetina of raften. De vriendelijke eigenaar geeft graag tips voor interessante evenementen in de omgeving. De historische stad Split, de metropool van Dalmatie, is zeker een bezoek waard!
€1159.00