Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Sibenik Grebastica

Vakantiehuis In Sibenik Grebastica BoekNu
€240.00

Vakantiehuis In Sibenik Grebastica

Dit eenvoudige en functionele appartement is gelegen in Grebaštica, een prachtig toeristenoord met een beschermde baai tussen Šibenik i Primošten. Het is het enige appartement in deze gezinswoning. Het comfortabele terras biedt een prachtig uitzicht op de zee en sport- en natuurliefhebbers kunnen de omgeving verkennen op de wandel- en fietspaden. Het kleine resort is de juiste keuze voor wie rust zoekt met interessante bestemmingen in de regio zoals de nabijgelegen nationale parken Krka en Kornati.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Sibenik Grebastica

Aantal Sterren
3

Plaats
Sibenik-Grebastica

Regio
Noord-Dalmatië

Land
Kroatië

Aantal personen
4

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €240.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Sibenik Grebastica prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Sibenik Grebastica
€240.00
Vakantiehuis In Sibenik Grebastica
Deze ruime en smaakvol ingerichte vakantieappartementen liggen direct aan zee. Grebastica is een rustige plek tussen de steden Primošten en Šibenik. Het terras van CDV927 en CDV929 bieden een geweldig panoramisch uitzicht op de zee en de baai. In het centrum zijn er restaurants en cafés, evenals aanbiedingen voor een sportieve vrijetijdsbesteding. Aanbevolen is een reis naar het nabijgelegen strand Galešnica, dat zich in een verborgen baai bevindt en daarom ideaal is om te zwemmen en te zeilen. Voor verdere ontspanning en gastronomie biedt Primošten de juiste keuze.
€490.00
Vakantiehuis In Sibenik Grebastica
€490.00
Vakantiehuis In Sibenik Grebastica
€490.00
Vakantiehuis In Sibenik Grebastica
Deze ruime en stijlvolle appartementen liggen in Grebastici, tussen Sibenik en Primosten, dichtbij de zee. Ze zijn ingericht in een moderne stijl en bieden u een uniek verblijf. Geniet van het prachtige uitzicht op de zee en de baai, dat wordt aangeboden vanaf de terrassen. Breng geweldige momenten door in dit elegante vakantiehuis. Het huis heeft in totaal vier appartementen. Het centrum met restaurants, cafés en andere uitgaansgelegenheden ligt op ongeveer 200 meter afstand.
€630.00
Vakantiehuis In Sibenik Grebastica
Deze ruime en stijlvol ingerichte vakantie appartementen bevinden zich in het plaatsje Grabastici, tussen Sibenik en Primosten in de buurt van de zee. Ze zijn modern ingereicht en bieden genoeg comfort voor uw vakantie. Geniet van het prachtige zeezicht en de baai waar u veel terrasjes vindt. Beleef een fijne vakantie in dit appartement. In het huis zijn in totaal vier appartementen. Het centrum met restaurants, bars en activiteiten ligt op 200m afstand.
€630.00
Vakantiehuis In Sibenik Grebastica
€1299.00