Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Rovinj Bale Civ358

Vakantiehuis In Rovinj Bale Civ358 BoekNu
€749.00

Vakantiehuis In Rovinj Bale Civ358

Aan de rand van een kleine, Middeleeuwse stad Bale aan de westkust van Istrië bevindt zich dit vakantiehuis. De grote, omheinde binnenplaats wordt gemeenschappelijk met de verhuurder en bewoner van verderop gelegen huis gebruikt., en ligt middenin een mooi deel van de stad. Op de binnenplaats is ook een restaurant, waar u de regionale keuken goed kunt leren kennen. Op de begane grond bevindt zich de keuken en de woonkamer, terwijl de slaapkamers op de eerste verdieping liggen. Er is een groot zwembad met veel groen omgeven, wat gemeenschappelijk gebruikt wordt met de bewoners van de overige huizen op dit landgoed. De plaats Bale ligt op 20km van Pula en 13km van Rovinj verwijderd. In de historische vestigingsstad treft u veel culturele overblijfselen aan uit de tijd dat Istrië nog een Romeinse provincie was.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Rovinj Bale Civ358

Aantal Sterren
3

Plaats
Rovinj-Bale

Regio
Istrië

Land
Kroatië

Aantal personen
10

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €749.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Rovinj Bale Civ358 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Rovinj Bale Civ358
€749.00