Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Pag Vidalici

Vakantiehuis In Pag Vidalici BoekNu
€280.00

Vakantiehuis In Pag Vidalici

Dit appartement is functioneel ingericht en ligt niet ver van het strand. Ontspan op het balkon en geniet van het uitzicht op de zee en de zonsondergang. Ontdek prachtige stranden, verborgen baaien en zandstranden met leuke recreatieve activiteiten voor kinderen. Het rijke gastronomische aanbod en de goede verbinding met het vasteland over de brug of met de veerboot zijn goede redenen om uw vakantie op het eiland Pag door te brengen. Bezoek de olijfbomen in Lun, de kaasfabriek Gligora, waar u de beroemde Pag-kaas en het strand Zrće kunt proeven met veel uitgaansgelegenheden.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Pag Vidalici

Aantal Sterren
3

Plaats
Pag-Vidalici

Regio
Kvarner Baai

Land
Kroatië

Aantal personen
3

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €280.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Pag Vidalici prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Pag Vidalici
€280.00
Vakantiehuis In Pag Vidalici
In dit vakantehuis kunt u ontspannen op het terras en genieten van een prachtig uitzicht op zee. Het vakantiehuis is gelegen aan de weg een het eerste restaurant ligt op ongeveer 20 meter afstand. Het eiland Pag zal u verrassen met prachtige baaien en stranden met verschillende uitgaansmogelijkheden, gastronomische aanbiedingen en uitstekende land- en zee-verbindingen, dit is een uitstekende uitvalsbasis voor een vakantie. Zorg ervoor dat u de Lun-olijfgaard of de Gligora-zuivelfabriek bezoekt, waar u de wereldberoemde Pag-kaas kunt proeven. Voor de lol op vakantie is er ook het feeststrand Zrce.
€359.00