Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Crikvenica Kukuljanovo

Vakantiehuis In Crikvenica Kukuljanovo BoekNu
€140.00

Vakantiehuis In Crikvenica Kukuljanovo

Dit gezellige studio-appartement ligt in een rustige omgeving. Het appartement is ideaal voor stellen en natuurliefhebbers. De kamers bevinden zich op de begane grond en direct tegenover het hotel is een grote tuin met terras. Hier zult u genieten van de mooiste momenten. De stad Bakar heeft een rijk cultureel erfgoed en ligt op slechts twee kilometer van uw dorp. Een mooie dag verder op de Crikvenica Riviera of maak een uitstapje naar het eiland Krk. U kunt ook de levendige steden Rijeka en Opatija aanbevelen. Een 8 km lange Riviera en vele sport- en recreatiemogelijkheden maken Crikvenica tot de ideale vakantiebestemming.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Crikvenica Kukuljanovo

Aantal Sterren
3

Plaats
Crikvenica-Kukuljanovo

Regio
Kvarner Baai

Land
Kroatië

Aantal personen
2

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €140.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Crikvenica Kukuljanovo prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Crikvenica Kukuljanovo
€140.00
Vakantiehuis In Crikvenica Kukuljanovo
Het appartement op de begane grond in het kleine stadje Kukuljanovo ligt in het verzorgingsgebied van Rijeka en Bakar. De stad ligt in het binnenland en dankzij de goede vervoersverbindingen zijn de stranden van de Crikvenica en de rivier de Opatija met de auto in ongeveer een half uur te bereiken. Het interieur is smaakvol ingericht en er is ook een barbecue op het terras. Actieve vakantiegangers vinden interessante recreatieve activiteiten in de omgeving, zoals de Grobnik Automotodrom racebaan of paragliden in Tribalj.
€360.00