Goedkope Vakantie naar Slivnica Donja

Slivnica Donja BoekNu
€220.00

Slivnica Donja

U vindt meedere gezellige en functioneel ingericte appartementen in dit appartementencomplex. Eend rukke straat ligt in de buurt. Het appartement HR-6766 en HR-6767 zijn gelegen op de eerste verdieping en CDN837 op de tweede verdieping. Het terras van HR-6767 is via slaapkamer 1 te bereiken. De nabijgelegen plaats Posedarje heeft een rijke en gastronomische aanbod.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Kroatië

Aantal personen
Slivnica Donja

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €220.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Slivnica Donja prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Slivnica Donja
€220.00
Slivnica Donja
€249.00