Goedkope Vakantie naar Siritovci

Siritovci BoekNu
€580.00

Siritovci

Dit mooie gelijkvloerse vakantiehuis met zwembad ligt in Miljevac, niet ver van het nationale park Krka en de prachtige Roški-waterval. Op een groot omheind perceel kunt u ontspannen in het zwembad en in de schaduw van de bomen in een rustige landelijke omgeving waar u alleen de vogels hoort zingen. De nabijgelegen steden Skradin en Šibenik bieden prachtige zomer- en avondevenementen, openluchtconcerten en festivals. Naast de evenementen, zijn er voldoende winkels en toprestaurants. Ook kunt u in Šibenik de prachtige Sint-Jacobuskathedraal bezichtigen- het Werelderfgoed onder de bescherming van UNESCO.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Kroatië

Aantal personen
Siritovci

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €580.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Siritovci prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Siritovci
€580.00
Siritovci
In het kleine dorpje Siritovci, in het hart van het Dalmatische achterland, staat dit praktisch ingerichte vakantiehuis. Het vakantiehuis is ideaal voor natuurliefhebbers, omdat het dicht bij de rivier Krka ligt. Op het terrein vindt u een zwembad en een hot tub, waar u in de zomer kunt ontspannen. Uw kinderen vinden een klimrek en andere speeltoestellen in de tuin. Er is ook een volleybal- en voetbalveld. Extra verfrissing vindt u in de minibar.
€679.00