Goedkope Vakantie naar Pitve

Pitve BoekNu
€559.00

Pitve

U verblijft in een traditioneel huis van steen in een rustige en vredige omgeving in het dorp Pitve op het eiland Hvar. Op de beganegrond is een gezellige woonkamer met een eetgedeelte en een keuken. De binnentrappen brengen u naar de badkamer en een kleine kinderkamer. Er is een slaapkamer met een ingang naar het terras. Op de bovenste etage is een galerie met een slaapkamer en een ruime badkamer. U kunt parkeren op ongeveer 50 meter afstand bij een asfaltstraat. Geniet u hier van de rustige sfeer op het terras en bezichtigd u hier de kust Jelsa, Zvala, Ivank Dolac en Sveta Nedelja met de prachtige stranden.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
4

Land
Kroatië

Aantal personen
Pitve

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €559.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Pitve prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Pitve
€559.00