Goedkope Vakantie naar Bol

Bol BoekNu
€229.00

Bol

Op het eiland Brac, in een verborgen baai met enkele bewoners, kunt u deze appartementen bereiken via een 5 km lange, aangeduide, niet verharde weg. Omgeven door de natuur, komt u in deze appartementen tot rust en kunt u ontspanning. Het huis wordt aangedreven door zonne-energie. De appartementen zijn een aanrader voor natuurliefhebbers. U kunt op het grote gemeenschappelijke grondstuk barbecueën. Over een heuvel is een groot kiezelstrand te voet bereikbaar. Sportieve en recreatieve activiteiten wachten u op in Bol, op ongeveer 9 kilometer afstand.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Kroatië

Aantal personen
Bol

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €229.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Bol prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Bol
€229.00
Bol
Deze charmante appartementen zijn gelegen in Bol, dat bekend staat om zijn prachtige strand "Zlatni". Beleef een onvergetelijke vakantie in dit traditionele stenen huis en genieten van het omringende landschap met zijn vele gezellige pleintjes. De appartementen hebben een slaapkamer, een keuken, een woonkamer, een badkamer en een mooi terras, met uitzicht op de zee. Het appartement HR-19050 is voorzien van een barbecue. Het is mogelijk om beide appartementen samen te huren.
€240.00
Bol
Deze charmante appartementen zijn gelegen in Bol, dat wereldwijd bekend staat om zijn prachtige strand "Zlatni". Beleef een onvergetelijke vakantie in dit traditionele stenen huis en geniet van het omliggende platteland met zijn vele gezellige pleintjes. De appartementen hebben een slaapkamer, een keuken, een woonkamer, een badkamer en een mooi terras dat een uitzicht op de zee biedt. Het appartement HR-19050 beschikt over een barbecue aangeboden. Het is mogelijk om beide appartementen te huren.
€270.00
Bol
Op het eiland Brač in een verborgen baai met een paar lokale bewoners, bereikt u met hulp van een aantal wegwijzers via een niet-verharde weg, deze appartementen. Midden in de natuur gelegen garandeert deze accommodatie u rust en ontspanning. Het huis wordt door zonne-energie van stroom voorzien. De vakantieappartementen zijn zeer aan te bevelen voor natuurliefhebbers. U heeft op het gezamenlijke gondstuk de beschikking over een barbecue. Via een heuvel op loopafstand bereikt u een groot kiezelstrand. Sportieve en recreatieve activiteiten vindt u in Bol, ongeveer 9 kilometer verderop.
€299.00
Bol
Op het eiland Brac in een verborgen baai met een paar lokale bewoners die kan worden bereikt door een 5 km lange, onverharde weg, zijn deze appartementen gelegen. Omgeven door de natuur, zorgt dit vakantiehuis gegarandeert voor rust en ontspanning. Het huis wordt aangedreven door zonne-energie. De appartementen zijn speciaal aanbevolen voor natuurliefhebbers. Gasten verblijven in de grote gemeenschappelijke woning. Er is een barbecue. Over de heuvel komt u bij een prachtig kiezelstrand. Sport- en recreatiefaciliteiten wachten op u in Bol, ongeveer 9 km afstand.
€299.00
Bol
Funcioneel appartement op de tweede verdieping van een privécomplex met prachtig uitzicht op de zee en de omliggende eilanden. Het appartement is nabij het centrum gelegen.
€340.00
Bol
Vakantiehuis van 49 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer met open keukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Open terrasTerras of vergelijkbaar: Overdekt terras
€470.00
Bol
Vakantiewoning - 2e verdieping van 173 m².Ligt op het Kroatische eiland Brac.Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer: 1x Opklapbed(den) of matras(sen), EetkeukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheBadkamer: Toilet: warm en koud water, LigbadTerras of vergelijkbaar: Open terrasTerras of vergelijkbaar: Open terrasTerras of vergelijkbaar: Overdekt terras
€499.00
Bol
Vakantiewoning - 1e verdieping van 173 m².Ligt op het Kroatische eiland Brac.Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 1-persoonsbed(den), 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer: 1x Opklapbed(den) of matras(sen), EetkeukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheBadkamer: Toilet: warm en koud water, LigbadTerras of vergelijkbaar: Overdekt terrasTerras of vergelijkbaar: Overdekt terras
€499.00
Bol
In de badplaats Bol op het eiland Brac, bieden wij dit eenvoudige maar zeer liefdevol ingerichte vakantiehuis voor u aan, waar de begane grond en eerste verdieping met elkaar zijn verbonden door een interne trap. In de prachtige tuin met barbecue, kunt u aangename uren doorbrengen. Het centrum met het beroemde strand Zlatni rat bereikt u al binnen een paar minuten lopen. In de zomermaanden kunt u genieten van een verscheidenheid aan evenementen, geschikt voor iedereen. Wij raden de volgende dagtrips aan: naar de berg Vidova Gora, in de Hermitage woestijn Blace en de steenhouwerschool in Pučišće.
€629.00
Bol
Vakantiehuis van 87 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den), Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Woonkamer met open keukenBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheBadkamer: Toilet: warm en koud water, DoucheTerras of vergelijkbaar: Overdekt terras
€769.00