Goedkope Vakantie naar Villa Sarah

Villa Sarah BoekNu
€217.00

Villa Sarah

Een deel van een halfvrijstaand huis in Capo Vaticano, in de baai van Coccorino, een paar kilometer ten zuiden van Tropea, een juweel van de beroemde Tyrrheense kust. Coccorino biedt stranden en landtongen met uitzicht op zee, vanwaar u spectaculaire zonsondergangen over de Eolische eilanden kunt bewonderen. De woning is omgeven door groen, ideaal voor een ontspannen vakantie in contact met de natuur. Het gebied biedt vele reisbestemmingen: Tropea, Pizzo Calabro en Serra San Bruno, om er maar een paar te noemen. Het belangrijkste kenmerk van deze plaatsen is de combinatie van zee en bergen, die ook te vinden is in culinaire hoogstandjes.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Villa Sarah

Aantal Sterren
3

Plaats
Joppolo

Regio
Calabrië

Land
Italië

Aantal personen
4

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €217.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Villa Sarah prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Villa Sarah
€310.00
Villa Sarah
Appartement op de eerste verdieping van een vrijstaand huis, ongeveer 1 km van Cefalù. De ligging in het bovenste gedeelte van het dorp biedt een prachtig uitzicht over het omliggende platteland. Het vakantiehuis bestaat uit twee aparte eenheden, ideaal voor twee koppels vrienden die hun vakantie samen willen doorbrengen zonder hun privacy te verliezen. Cefalù is een bekend resort met goed uitgeruste stranden, typische restaurants en bars. Bezoek de prachtige kathedraal, het Mandralisco Museum en de bedevaartskerk Gibilmanna. De begane grond en de tweede verdieping worden door de huiseigenaar gebruikt en zijn ontoegankelijk.
€430.00
Happy Home
Villa Sarah
€217.00
Villa Sarah
€430.00