Goedkope Vakantie naar Villa Giusi

Villa Giusi BoekNu
€1319.00

Villa Giusi

Op slechts 8 km van Arezzo staat dit vakantiehuis met zwembad op de hellingen van een zijdal. Op de begane grond komt u in de grote rustieke eetkamer met bar. In de keuken is er een open haard en uitgang naar het overdekte terras. Vanuit de eetkamer leidt een brede trap naar de eerste verdieping en naar de woonkamer met uitgangen naar de balkons, die zich over de gehele gevel uitstrekken. Vanaf hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de vallei naar Arezzo. Twee van de zes slaapkamers bevinden zich op deze verdieping, nog eens vier op de tweede verdieping. Een laan met pijnbomen leidt van de tuinhek naar het huis en begrenst het perceel tot aan de vallei. Naast het huis is er het zwembad, overdekte zitjes en de aparte ruimte met biljart, tafelvoetbal en tafeltennis.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Villa Giusi

Aantal Sterren
3

Plaats
Arezzo

Regio
Toscane

Land
Italië

Aantal personen
12

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €1319.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Villa Giusi prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Villa Giusi
€1319.00
Happy Home
Villa Giusi
€1319.00