Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Scoglitti

Vakantiehuis In Scoglitti BoekNu
€259.00

Vakantiehuis In Scoglitti

Deel van een semi-vrijstaande woning in Scoglitti, een klein vissersdorpje, beroemd om zijn vismarkt en de locatie in het centrum van Griekse vondsten (Kastalia en Kamarina). In Kamarina is een van de belangrijkste archeologische musea van Sicilië. De accommodatie, op de begane grond van een tweewoonst, heeft een eigen ingang en een buitengedeelte, twee veranda's, de ene zonnig, de andere overdekt, waar u kunt ontbijten of lunchen. Scoglitti is het laatste district van de Iblea-kust en een populaire bestemming met zandstranden met een kristalheldere zee, badinrichtingen en bars met muziek- en dansavonden, evenals restaurants waar u kunt genieten van uitstekende visgerechten. Daarnaast biedt Scoglitti een uitstekende locatie om Marina di Ragusa, Modica, Scicli, Comiso en Ragusa Ibla (allemaal binnen 20 tot 30 km) of Catania, Syracuse, Noto (binnen 120 km) te bereiken.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Scoglitti

Aantal Sterren
3

Plaats
Scoglitti

Regio
Sicilië

Land
Italië

Aantal personen
4

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €259.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Scoglitti prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Scoglitti
€259.00