Goedkope Vakantie naar Vakantiehuis In Canale Monterano

Vakantiehuis In Canale Monterano BoekNu
€224.00

Vakantiehuis In Canale Monterano

Deze twee prachtige appartementen bevinden zich in het hart van 'Tuscia Romana', in het noorden van Latium, waar de prachtige natuur en de vele sporen van de oude geschiedenis samenkomen en een uniek decor vormen. Ze liggen 7 km van Bracciano en ongeveer 1 km van het station van Canale Monterano. Een mooie spa-faciliteit is op ca. 8 km afstand. De ligging is ideaal om eenvoudig Rome en Viterbo te bereiken. Turks bad op aanvraag te gebruiken. Zie ook IRU104.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Vakantiehuis In Canale Monterano

Aantal Sterren
4

Plaats
Canale Monterano

Regio
Lazio

Land
Italië

Aantal personen
4

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €224.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Vakantiehuis In Canale Monterano prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Happy Home
Vakantiehuis In Canale Monterano
€224.00
Vakantiehuis In Canale Monterano
Sfeervol vakantiehuis gelegen in Canale Monterano. Hier heeft u een mooie tuin met barbecue, tafeltennis, basketbal en veranda waar u comfortabel buiten kunt eten. Het vakantiehuis is volledig gerestaureerd op een eenvoudige maar elegante manier en bevindt zich in een rustige en vredige omgeving van Lazio. Ideale locatie voor het bereiken van het nabijgelegen meer van Bracciano op 10 km afstand, en de prachtige thermale baden van Stigliano op 6 km afstand. Een nationale golfbaan ligt op slechts 25 km afstand. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de prachtige ruïnes van Canale Monterano en het natuurreservaat Monterano. Het kleine stadje Sutri op 25 km, Santa Marinella en de stranden op 35 km, de prachtige stad Rome ligt op slechts 60 km afstand.
€419.00