Goedkope Vakantie naar V4P

V4P BoekNu
€1386.00

V4P

Vakantiehuis met zwembad op het privé-eiland Albarella, in de lagune ten zuiden van Venetië. Het eiland heeft een uitstekende toeristische infrastructuur en is toegewijd aan sport. Ideaal voor jong en oud. U kunt sporten of genieten van het meer. Autorijden is verboden op het eiland. De fiets is het belangrijkste vervoersmiddel. Ter plaatse kunt u op verschillende plekken fietsen huren voor zowel volwassenen als kinderen. Gedurende de dag is er ook een kleine elektrische trein beschikbaar. Het eiland biedt voldoende winkels voor elke behoefte: een winkelcentrum met een supermarkt en veel winkels. Het meertalige animatieteam van het eiland vermaakt kinderen, jongeren en volwassenen met spellen en sportwedstrijden. Albarella heeft een haven met ongeveer 450 ligplaatsen voor boten van 6 tot 25 meter, uitgerust met elektriciteit, wateraansluitingen en brandblussystemen. De foto's zijn slechts voorbeeldfoto's.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
V4P

Aantal Sterren
3

Plaats
Albarella

Regio
Venetië

Land
Italië

Aantal personen
6

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €1386.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

V4P prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
V4P
Albarella is een privé-eiland in het zuiden van Venetië, in het regionale park van de Po Delta en is een van de meest stijlvolle en best uitgeruste toeristische bestemmingen aan de Adriatische Zee. Het eiland is verbonden met het vasteland door een brug. Het eiland beschikt over een uitstekende toeristische infrastructuur en is gewijd aan sport. Ontdek een schat aan recreatieve activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud of geniet van de vele onstpanningsmogelijkgheden. De omringende natuur en de diverse entertainmentmogelijkheden, zorgen ervoor dat u met volle teugen van uw vakantie kunt genieten. De veiligheid van onze gasten wordt gewaarborgd door een discrete en attente bewaker en de magnetische identiteitskaart die verplicht is om toelating tot het eiland te verkrijgen. De kaart wordt alleen uitgereikt aan de eigenaren en de gasten te Albarella. Op het eiland is er autorijverbod. Verschillende fietsmodellen worden te huur op het terrein aangeboden voor volwassenen en kinderen. Overdag is er ook een kleine elektrische trein beschikbaar. Het eiland is het natuurlijke habitat voor damherten, fazanten, hazen, reigers, moeras kiekendieven, zilverreigers en steltenlopers. Op ongeveer 4 km afstand bevindt zich een gratis en goed uitgerust zandstrand met diverse evenementen en programma's voor kinderen. Een familie-vriendelijke bestemming met een speeltuin met trampolines, bal paradijs, mechanische stier en een kinder-kartbaan. Een breed scala aan sportieve activiteiten, zoals een 18-holes golfbaan, tennis, paardrijden, boogschieten, mini-golf, bowling, aerobics, joggen, schaatsen, basketbal, volleybal, tennis, voetbal, tafeltennis, beachvolleybal, beach tennis, beach soccer, water aerobic, zwemmen , gymnastiek in openlucht, zeilen, windsurfen, vissen en diepzeevissen. Organisatie van groepsuitstappen in de Po Delta Park en naar de nabijgelegen historische steden zoals Venetië, de stad aan het water. Het eiland biedt tal van mogelijkheden om te winkelen: een winkelcentrum met supermarkt, bakkerij, snoepwaren, kledingwinkels, bloemist, kranten en tabaksproducten,kapper, opticiens, fotowinkel, snackbar, video- en dvd-verhuur, sportartikelen, schoenen en tassen, parfum, typische kiosken, self-service wasserette en een geldautomaat. In de zomer, medische zorg en ambulance mogelijk. Een breed scala aan restaurants, pizzeria's, bars... Muziekavonden met happy hours, disco's en diverse evenementen in het amfitheater ´s avonds. Het meertalige animatieteam van het eiland animeert de kinderen, de jongeren, maar ook de volwassenen met spelletjes en sportwedstrijden. Albarella heeft een haven met 450 ligplaatsen voor boten tussen 6-25 meter, voorzien van elektriciteit, water aansluitingen en brandblussystemen. Veel van de diensten zijn gratis en anderen zijn met behulp van een oplaadbare kaart goedkoper om te kopen (bij aankomst te verkrijgen). De foto's van het interieur zijn slechts voorbeeldfoto's.
€1386.00
V4P
Onderdeel van een twee-onder-één kap met zwembad voor een actieve en ontspannen vakantie dankzij de vele activiteiten. U bevindt zich op het privé-eiland Albarella, in de lagune ten zuiden van Venetië, in het regionale park van de Podeltas. Het eiland is de natuurlijke habitat van damherten, fazanten, hazen, reigers, moeraskiekendieven, zilverreigers en steltenlopers. Ideaal voor gezinnen met kinderen met entertainmentprogramma's voor alle leeftijden. Een ruime keuze aan sportieve activiteiten zoals een 18-holes golfbaan, tennis, paardrijden, boogschieten, minigolf, bowlen, aerobics, joggen, schaatsen, basketbal, volleybal, tennis, voetbal, tafeltennis, beachvolleybal, strandtennis, beachvolleybal, wateraerobics, zwemmen , Buitengymnastiek, zeilen, windsurfen, vissen en diepzeevissen. U kunt lopen of de fiets nemen of de elektrische trein gebruiken. De foto's zijn slechts voorbeeldfoto's.
€1386.00
V4P
€1386.00
V4P
€1386.00
V4P
€1386.00
V4P
€1386.00
V4P
Appartement in een twee-onder-één kap met zwembad op het eiland Albarella, een van de meest elegante en best uitgeruste vakantiebestemmingen aan de Adriatische kust met vele recreatieve activiteiten voor alle leeftijden. Ideaal voor gezinnen met kinderen: er is een kinderspeelplaats met een trampolinepark, een ballenparadijs, een mechanische stier en een babycartbaan. De sportliefhebbers vinden hier hun paradijs: 18-holes golfbaan, tennis, paardrijden, boogschieten, minigolf, bowlen, aerobics, joggen, schaatsen, basketbal, volleybal, tennis, voetbal, tafeltennis, beachvolleybal, strandtennis, beachvolleybal, wateraerobics, zwemmen , Buitengymnastiek, zeilen, windsurfen, vissen en diepzeevissen. Autorijden is verboden op het eiland. Gedurende de dag is er ook een kleine elektrische trein beschikbaar. U kunt lopen of de fiets gebruiken. De foto's zijn slechts voorbeeldfoto's.
€1386.00
V4P
Vakantiehuis met zwembad op het privé-eiland Albarella, in het zuiden van Venetië. Vooral geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners dankzij de vele aangeboden activiteiten. Een ruime keuze aan sportieve activiteiten zoals een 18-holes golfbaan, tennis, paardrijden, boogschieten, minigolf, bowlen, aerobics, joggen, schaatsen, basketbal, volleybal, tennis, voetbal, tafeltennis, beachvolleybal, strandtennis, beachvolleybal, wateraerobics, zwemmen, buitengymnastiek, zeilen, windsurfen, vissen en diepzeevissen. Autorijden is verboden op het eiland. Gedurende de dag is er ook een kleine elektrische trein beschikbaar. De foto's zijn slechts voorbeeldfoto's.
€1386.00
V4P
Vakantiehuis met zwembad op het privé-eiland Albarella, in de lagune ten zuiden van Venetië, in het regionale park van de Podeltas. Meer dan 4 km gratis en goed uitgeruste zandstranden met een verscheidenheid aan evenementen en programma's voor kinderen. De foto's zijn slechts voorbeeldfoto's. Het eiland biedt een ruime keuze aan sportieve activiteiten zoals een 18-holes golfbaan, tennis, paardrijden, boogschieten, minigolf, bowlen, aerobics, joggen, schaatsen, basketbal, volleybal, tennis, voetbal, tafeltennis, beachvolleybal, strandtennis, beachvolleybal, wateraerobics, zwemmen , buitengymnastiek, zeilen, windsurfen, vissen en diepzeevissen. Autorijden is verboden op het eiland. U kunt lopen of de fiets gebruiken. Gedurende de dag is er ook een kleine elektrische trein beschikbaar. Ideaal voor gezinnen met kinderen.
€1386.00
V4P
€1386.00
Happy Home
V4P
€1386.00
V4P
€1386.00
V4P
€1386.00
V4P
€1386.00
V4P
€1386.00
V4P
€1386.00
V4P
€1386.00
V4P
€1386.00
V4P
€1386.00
V4P
€1386.00