Goedkope Vakantie naar Rochester Classie

Rochester Classie BoekNu
€299.00

Rochester Classie

Mooi appartement in een typisch klein dorpje aan de voet van de Montalbano-heuvels, omringd door het typisch Toscaanse platteland met olijf- en eikenbomen, op 1 km van Lamporecchio. Buiten is er een gemeenschappelijk zwembad en een grote, goed onderhouden tuin met een beekje. Dit is de perfecte oplossing voor diegenen die een ontspannen vakantie willen maar ook de nabijgelegen kleine steden Larciano en Lamporecchio willen bezoeken. Vinci - de geboorteplaats van Leonardo da Vinci met museum - ligt op slechts 5 km afstand, de Giusti-grotten bij Monsummano Terme op 10 km, Pistoia op 20 km, Florence op 40 km, de zee en de stranden van Versilia op 70 km. Het jaar 2019 valt samen met de 500ste sterfdag van Leonardo da Vinci en het Museo Leonardiano in Vinci organiseert een grote tentoonstelling die van 15 april tot 15 oktober zal plaatsvinden. Zie ook IT-36435.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
true

Plaats
0

Regio
3

Land
Italië

Aantal personen
S.Rocco di Larciano PT

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €299.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Rochester Classie prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Rochester Classie
€299.00
Happy Home
Rochester Classie
Mooi appartement in een typisch klein dorpje aan de voet van de Montalbano-heuvels, omringd door het typisch Toscaanse platteland met olijf- en eikenbomen, op 1 km van Lamporecchio. Buiten is er een gemeenschappelijk zwembad en een grote, goed onderhouden tuin met een beekje. Dit is de perfecte oplossing voor diegenen die een ontspannen vakantie willen maar ook de nabijgelegen kleine steden Larciano en Lamporecchio willen bezoeken. Vinci - de geboorteplaats van Leonardo da Vinci met museum - ligt op slechts 5 km afstand, de Giusti-grotten bij Monsummano Terme op 10 km, Pistoia op 20 km, Florence op 40 km, de zee en de stranden van Versilia op 70 km. Het jaar 2019 valt samen met de 500ste sterfdag van Leonardo da Vinci en het Museo Leonardiano in Vinci organiseert een grote tentoonstelling die van 15 april tot 15 oktober zal plaatsvinden. Zie ook ITT329.
€320.00