Goedkope Vakantie naar Rinserrata

Rinserrata BoekNu
€622.00

Rinserrata

Vakantiehuis Rinserrata is robuust gebouwd, met een schitterende natuurlijke uitstraling. Deze vrijstaande vakantiewoning heeft veel buitenruimte om heerlijk tijdens de zomerwarmte van het buitenleven te genieten. Qua inrichting straalt de woning een heerlijke Toscaanse sfeer uit. Je voelt je hier meteen thuis. Het vakantiehuis ligt slechts enkele kilometers van de kust waar de mooie stranden zijn. Hier vind je ook de bekende boulevard van Forte dei Marmi en het fort op het centrale plein. Dit fort werd in de oudheid gebruikt ter verdediging, later is het gebruikt voor de opslag van marmer voor verscheping. Bezoek ook de marmer stad Carrara (10 km), deze is door het witte marmer wereldberoemd geworden. Natuurlijk mag een trip naar Lucca (20 km) en de toren van Pisa (35 km) niet ontbreken tijdens de vakantie.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Rinserrata

Aantal Sterren
4

Plaats
Montignoso

Regio
Toscaanse Kust

Land
Italië

Aantal personen
8

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €622.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Rinserrata prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Rinserrata
Het huis van steen met terrassen en uitzicht op het omliggende platteland. De grote buitenruimtes van de accommodatie zijn uitgerust om buiten te eten en te ontspannen. Netjes ingerichte interieurs. Goede positie om de beroemde boulevard van Forte dei Marmi te bereiken en om uitstapjes te maken naar: marmergroeven van Carrara (10 km), Lucca (20 km) en Pisa (35 km).
€889.00
Happy Home
Rinserrata
€622.00