Goedkope Vakantie naar Piazza Navona Large Panoramic

Piazza Navona Large Panoramic BoekNu
€2153.00

Piazza Navona Large Panoramic

Historisch flatgebouw "Piazza Navona Large Panoramic", van 5 verdiepingen, uit de 18e eeuw. In het centrum van Roma, in het district Campo dei Fiori, in het centrum van de stad. In het huis: lift. Winkel 100 m, levensmiddelenwinkel, supermarkt 200 m, restaurant, bar 50 m, bushalte "Corso Vittorio Emanuele -Tassoni" 98 m, station "Termini" 3 km, metrostation "Barberini" 2 km. Attracties in de buurt: Piazza Navona 150 m, Pantheon 600 m, Colosseo 2 km, Vaticano 1.2 km, Campo de'Fiori 300 m. Let op: auto wordt niet aangeraden. Op aanvraag kan een transfer vanaf de luchthaven naar de vakantiewoning geregeld worden. De woning bevindt zich in een voor verkeer beperkte zone.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Italië

Aantal personen
Roma: Piazza Navona - Cam

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €2153.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Piazza Navona Large Panoramic prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Piazza Navona Large Panoramic
€2153.00