Goedkope Vakantie naar La Vite Americana

La Vite Americana BoekNu
€390.00

La Vite Americana

Appartement op het dorpsplein van Punta Secca, een klein vissersdorpje in de provincie Ragusa. Het appartement is gevestigd in een oud gebouw dat oorspronkelijk werd gebruikt als een bootopslag of een magazijn voor visverwerking en waarvan de karakteristieke tongewanden zijn bewaard. De buitenste gevel is bedekt met een Amerikaanse wijnstok, waardoor het een attractie is van de plaats (in feite is het de meest gefotografeerde huis in het gebied!). Binnen is een grote woon / eetkamer met een karakteristieke gekleurde vloer, een slaapkamer, een badkamer en een keuken. Vanuit de keuken is er een tweede buiteningang met directe toegang tot het strand. Punta Secca behoort in de context van de stranden van Iblea, gekenmerkt door fijn zand en kristalhelder water en bekroond voor het vierde jaar op rij me de prestigieuze blauwe vlag. Een werkende vuurtoren domineert het centrale plein met uitzicht op een kleine vissershaven. Punta Secca is de laatste jaren beroemd geworden als de site van de beroemde televisieserie "Il Commissario Montalbano". Restaurants, pizzeria's en ijssalons vullen de straten 's avonds en' s nachts met mensen. Dit huis biedt een strategische uitvalsbasis voor een bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden van het gebied, zoals Ragusa Ibla, Modica en Scicli met hun barokke kerken (allemaal binnen ongeveer 20 km). De betoverende Noto en Syracuse liggen op ongeveer 100 km afstand.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Italië

Aantal personen
St. Croce Camerina RG

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €390.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

La Vite Americana prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
La Vite Americana
€390.00
Happy Home
La Vite Americana
€489.00