Goedkope Vakantie naar La Cudera

La Cudera BoekNu
€290.00

La Cudera

Gezellig appartement, in het hart van de Maremma in de provincie Grosseto, met zwembad en grote omheinde tuin met barbecue, ideaal voor degenen die willen genieten van een ontspannende vakantie. Het appartement op de begane grond bestaat uit een ruime en lichte woonkamer met kitchenette, met uitzicht op de zee en het omliggende platteland; een grote slaapkamer en een badkamer met douche. Cudera ligt op minder dan 1 km van Montorgiali, het belangrijkste teeltgebied van de beroemde DOCG Morellino di Scansano-wijn. De accommodatie ligt op ongeveer 30 km van de zee en op 31 km van het regionale park Maremma, dat zich uitstrekt van Principina tot Talamone. We raden ook zeker de volgende bestemmingen aan: Grosseto 22 km; de thermale baden van Saturnia (35 km); Talamone, een oud vissersdorp met uitzicht op de zee in het hart van het Maremmapark (45 km); de Etruskische necropolis van Sovana (50 km); Pitigliano (50 km) een stad die lijkt te zijn uitgehouwen in de tufsteen.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
La Cudera

Aantal Sterren
3

Plaats
Montorgiali

Regio
Toscane

Land
Italië

Aantal personen
4

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €290.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

La Cudera prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
La Cudera
€290.00
Happy Home
La Cudera
€290.00