Goedkope Vakantie naar La Casa di Edo

La Casa di Edo BoekNu
€390.00

La Casa di Edo

Appartement in een gebied grenzend aan de opgravingen van Kaukana, die een oude Griekse nederzetting aan het licht brachten. Vanaf het terras kunt u genieten van het uitzicht op een van de mooiste stranden van de kust van Ibleo, het strand "delle anticaglie". Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een tweewoonst en is bereikbaar via een eigen trap die direct leidt naar de eetkamer / woonkamer. De prachtige veranda met uitzicht op de zee is direct toegankelijk vanuit de woonkamer, een deel van de veranda (ongeveer 30 m²) is bedekt met een houten structuur, zodat u comfortabel in de schaduw kunt eten. Een andere veranda aan de achterkant kijkt uit op het landschap van Iblea. De woning is gelegen in de context van het archeologische park van Kaucana met aangrenzend museum, tussen de steden Marina di Ragusa (3 km) en Punta Secca (1 km). Marina di Ragusa behoort tot de context van de stranden van Iblea, gekenmerkt door fijn zand en kristalhelder water en bekroond met de prestigieuze blauwe vlag. Punta Secca is een pittoresk vissersdorpje dat de locatie was van de succesvolle televisieserie "Il Commissario Montalbano". Een karakteristieke vuurtoren, omringd door bars, restaurants en pizzeria's, geeft het dorpsplein van Punta Secca een speciale charme. Afstanden: Ragusa Ibla (10 km), Modica en Scicli (15 km). Op ongeveer 100 km zijn Noto, Syracuse en Catania.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
false

Plaats
0

Regio
3

Land
Italië

Aantal personen
Santa Croce Camerina

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €390.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

La Casa di Edo prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
La Casa di Edo
€390.00
Happy Home
La Casa Di Edo
€399.00