Goedkope Vakantie naar I Turchesi Club Village

I Turchesi Club Village BoekNu
€350.00

I Turchesi Club Village

De comfortabele, moderne appartementen op I Turchesi zijn gebouwd rondom het grote zwembad in een exclusief ogende laagbouw (max. twee verdiepingen). Dit betekent niet dat uw appartement ook direct aan het zwembad gelegen is. Er bevindt zich altijd een wandelpad en een strook groen tussen de appartementen en het zwembad. De appartementen zijn er in twee varianten; een 4-pers. appartement met één slaapkamer (IT-29788). Dit type is meestal gelegen op de 1ste etage. U beschikt over een (overdekt) balkon met tuinmeubilair. Er is tevens een 6-pers. appartement met twee slaapkamers (IT-29789). De meeste appartementen van dit type liggen op de begane grond en beschikken over een niet-omheinde tuin met (overdekt) terras en tuinmeubilair.Alle appartementen zijn compleet ingericht en beschikken over een comfortabele slaapbank in de woonkamer, afwasmachine in de keuken en airconditioning.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
true

Plaats
0

Regio
4

Land
Italië

Aantal personen
Castellaneta Marina

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €350.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

I Turchesi Club Village prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
I Turchesi Club Village
€350.00
I Turchesi Club Village
€395.00