Goedkope Vakantie naar Cielo

Cielo BoekNu
€250.00

Cielo

Appartement in het hart van het platteland van Grosseto op een oude boederij, ideaal voor degenen die reizen met familie en vrienden, maar houden van hun privacy: op hetzelfde landgoed ligt ITG307. Voor gemeenschappelijk gebruik is er een grote tuin met kinderspellen, grote tafel en sauna. Voor prive gebruik is er een bubbelbad en barbecue. Vanuit het appartement bereikt u snel de zee. Evenals de plaatsen Follonica 30 km, Punta Ala 44 km, Castiglione della Pescaia 28 km en Marina di Grosseto 30 km. Het gebied staat vol met oude dorpjes en voor natuurliefhebbers zijn er tal van wandelroutes, fiets- en paardrijd mogelijkheden. Regionaal park Maremma ligt op 35 km afstand.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Cielo

Aantal Sterren
3

Plaats
Braccagni

Regio
Toscane

Land
Italië

Aantal personen
5

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €250.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Cielo prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Cielo
Appartement in het hart van het platteland van Grosseto op een oude boederij, ideaal voor degenen die reizen met familie en vrienden, maar houden van hun privacy: op hetzelfde landgoed ligt IT-42314. Voor gemeenschappelijk gebruik is er een grote tuin met kinderspellen, grote tafel en sauna. Voor prive gebruik is er een bubbelbad en barbecue. Vanuit het appartement bereikt u snel de zee. Evenals de plaatsen Follonica 30 km, Punta Ala 44 km, Castiglione della Pescaia 28 km en Marina di Grosseto 30 km. Het gebied staat vol met oude dorpjes en voor natuurliefhebbers zijn er tal van wandelroutes, fiets- en paardrijd mogelijkheden. Regionaal park Maremma ligt op 35 km afstand.
€250.00
Cielo
€330.00
Cielo
Deze oude boerderij is een deel van een Middeleeuws dorp, dat door een toren wordt gedomineerd die de wachtpost was van het grote paleis van de bisschop van Volterra. De boerderij stamt uit de 14e eeuw. De structuur heeft in de loop der jaren veel veranderingen doorstaan maar de charme is onveranderd. Rustige ligging, wandelmogelijkheden in het groene landschap van San Gimignano. Ligging: 500m. van romeinse kerk, 1500m. van archeologische Etruskische stad en graven.
€469.00
Happy Home
Cielo
€250.00
Cielo
€328.00