Goedkope Vakantie naar Castello 8

Castello 8 BoekNu
€290.00

Castello 8

Deze prachtige Borgo uit natuursteen ligt op een heuvel in een dominante positie boven de vallei Arno die leidt naar Florence. De plaats is zeer beroemd om zijn strategische locatie met een prachtig uitzicht op de Valdarno naar Florence en Mugello. De resterende toren dateert uit de middeleeuwen en was eigendom van belangrijke families en kloosterorden. Het dorp is verdeeld in 30 appartementen, allemaal eenvoudig ingericht in Toscaanse stijl. Voor de gasten is er een grote ingerichte tuin, rond een zwembad met een panoramisch uitzicht. Het nabijgelegen bos van Vallombrosa, de grootste biogenetische natuurpark in Europa, draagt bij aan ontspanning in dit resort. S. IT-30677 - IT-30684.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Aantal Sterren
true

Plaats
0

Regio
3

Land
Italië

Aantal personen
Pelago (FI)

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €290.00 bij Chalet Nu.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccomodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met prive zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod wintersport huizen.
Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Castello 8 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Castello 8
€290.00
Happy Home
Castello 8
Deze prachtige Borgo uit natuursteen ligt op een heuvel in een dominante positie boven de vallei Arno die leidt naar Florence. De plaats is zeer beroemd om zijn strategische locatie met een prachtig uitzicht op de Valdarno naar Florence en Mugello. De resterende toren dateert uit de middeleeuwen en was eigendom van belangrijke families en kloosterorden. Het dorp is verdeeld in 30 appartementen, allemaal eenvoudig ingericht in Toscaanse stijl. Voor de gasten is er een grote ingerichte tuin, rond een zwembad met een panoramisch uitzicht. Het nabijgelegen bos van Vallombrosa, de grootste biogenetische natuurpark in Europa, draagt bij aan ontspanning in dit resort. S. ITF973 - ITF980.
€290.00