Goedkope Vakantie naar Casa Del Faro

Casa Del Faro BoekNu
€361.00

Casa Del Faro

Dit appartement ligt in het hart van de prachtige stad Triëst, op een gunstige centrale locatie dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals het kasteel van San Giusto, Piazza dell'Unità d'Italia, het grootste kustplein van Italië en het symbool van de stad, Piazza Attilio Hortis met de oude gemeentelijke bibliotheek, de opera Giuseppe Verdi. In de omgeving (10 km) vindt u de prachtige kastelen Miramare en Duino, die op hoge kliffen aan zee liggen en prachtige parken bieden. Uw vakantiehuis is gelegen in een gerenoveerd gebouw, waar ook de appartementen IFK180 en IFK181 te vinden zijn. De foto's zijn slechts een voorbeeld.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Casa Del Faro

Aantal Sterren
3

Plaats
Trieste

Regio
Friuli

Land
Italië

Aantal personen
2

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €361.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Casa Del Faro prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Casa del Faro
Appartement - 1e verdieping van 48 m².Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den), Slaapkamer: 2x Stapelbed, Woonkamer met open keuken: 1x Opklapbed(den) of matras(sen), Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche
€639.00
Casa del Faro
Dit appartement ligt in het hart van de prachtige stad Triëst, op een gunstige centrale locatie dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals het kasteel van San Giusto, Piazza dell'Unità d'Italia, het grootste kustplein van Italië en het symbool van de stad, Piazza Attilio Hortis met de oude gemeentelijke bibliotheek, de opera Giuseppe Verdi. In de omgeving (10 km) vindt u de prachtige kastelen Miramare en Duino, die op hoge kliffen aan zee liggen en prachtige parken bieden. Uw vakantiehuis is gelegen in een gerenoveerd gebouw, waar ook de appartementen IT-34155 en IT-34156 te vinden zijn. De foto's zijn slechts een voorbeeld.
€669.00
Happy Home
Casa Del Faro
€361.00