Goedkope Vakantie naar Casa Sul Mare

Casa Sul Mare BoekNu
€920.00

Casa Sul Mare

Vakantiehuis in Castellammare di Stabia, gelegen aan de boulevard, met een adembenemend uitzicht op de berg Faito (1.120 meter boven zeeniveau). Het huis bevindt zich op de tussenverdieping nabij alle voorzieningen en winkels. Vijf slaapkamers (2 met uitzicht op zee), een ruime keuken met uitzicht op zee, een woonkamer met tv en een fitnessruimte met uitzicht op zee met loopband en hometrainer. Op de begane grond aan de achterkant is een buitenruimte ingericht om buiten te eten. Vanaf hier leidt een wenteltrap naar een terras met een panoramisch uitzicht op de kust van Castellammare di Stabia, waar u kunt genieten van de prachtige zonsondergangen. Haven met veerverbinding naar Capri-eiland 400 m. Pompeii 4 km, Sorrento 12 km en Amalfi 16 km. Parkeren in de garage alleen op aanvraag en tegen een vergoeding.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Casa Sul Mare

Aantal Sterren
3

Plaats
Castellammare Di Stabia

Regio
Campania

Land
Italië

Aantal personen
10

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €920.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Casa Sul Mare prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Casa sul Mare
€920.00
Happy Home
Casa Sul Mare
€920.00