Goedkope Vakantie naar Casa Oslo 3

Casa Oslo 3 BoekNu
€196.00

Casa Oslo 3

Praktische vakantie-appartementen, op 5 m van Lu Bagnu in het gebied van Valledoria, op slechts 450 m van het heldere zandstrand en het heerlijk heldere water van de noordkust van Sardinië. Lu Bagno biedt allerlei winkels op 4 km van het romantische stadje Castelsardo met een middeleeuws oud centrum, prachtige zandstranden en vele kleine baaien. Ideale uitvalsbasis voor het verkennen van steden zoals Sassari (28 km), Porto Torres (29 km), Stintino (50 km), Argentiera (62 km), Alghero (65 km), Santa Teresa Gallura (74 km). Slechts een klein eindje rijden van enkele van de prachtige zandstranden van Sardinië en pittoreske kliffen. In de haven van Castelsardo kunt u boottochten boeken of kleine plezierboten huren. In hetzelfde gebouw bevinden zich IGG004-IGG005-IGG006.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Casa Oslo 3

Aantal Sterren
3

Plaats
Lu Bagnu

Regio
Sardinië

Land
Italië

Aantal personen
6

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €196.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Casa Oslo 3 prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Casa Oslo 3
Praktische vakantie-appartementen, op 5 m van Lu Bagnu in het gebied van Valledoria, op slechts 450 m van het heldere zandstrand en het heerlijk heldere water van de noordkust van Sardinië. Lu Bagno biedt allerlei winkels op 4 km van het romantische stadje Castelsardo met een middeleeuws oud centrum, prachtige zandstranden en vele kleine baaien. Ideale uitvalsbasis voor het verkennen van steden zoals Sassari (28 km), Porto Torres (29 km), Stintino (50 km), Argentiera (62 km), Alghero (65 km), Santa Teresa Gallura (74 km). Slechts een klein eindje rijden van enkele van de prachtige zandstranden van Sardinië en pittoreske kliffen. In de haven van Castelsardo kunt u boottochten boeken of kleine plezierboten huren. In hetzelfde gebouw bevinden zich IT-31927-IT-31928-IT-31929.
€280.00
Happy Home
Casa Oslo 3
€196.00