Goedkope Vakantie naar Casa Cielo Mare

Casa Cielo Mare BoekNu
€490.00

Casa Cielo Mare

Vakantieappartement aan het begin van een rustige straat voor voetgangers, op 10 minuten van de stranden van Sanremo, de stad van de bloemen en muziek. Deze accommodatie op de derde verdieping van een historisch gebouw zonder lift strekt zich uit over twee 2 verdiepingen. Vanuit een ruime zolderkamer is er toegang tot een balkon met een prachtig uitzicht op zee. De stranden zijn toegankelijk vanuit het huis en via de "croesa" kunt u te voet naar een straat met stenen trappen waar het gebouw zich bevindt. De strategische ligging maakt het mogelijk om mooie badplaatsen aan de Côte d'Azur en de Bloemenriviera te bereiken. De thermen van Pigna ligt op 30 minuten afstand. Aankomst na 21h00 tegen extra betaling.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Casa Cielo Mare

Aantal Sterren
3

Plaats
Sanremo - Riviera Di Ponente

Regio
Ligurië

Land
Italië

Aantal personen
4

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €490.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Casa Cielo Mare prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Casa Cielo Mare
€620.00
Happy Home
Casa Cielo Mare
€490.00