Goedkope Vakantie naar Casa Bartolina

Casa Bartolina BoekNu
€699.00

Casa Bartolina

Mooi, onafhankelijk vakantiehuis aan de kust van de Marche, op slechts 1 km van het dorp Fiorenzuola di Focara, 7 km van het bekende Cattolica en 12 km van de stranden van Pesaro. Het is een ideale bestemming voor stellen of gezinnen die reizen met hun onafscheidelijke trouwe viervoeter. Het huis is gelegen in een rustige omgeving met een uniek uitzicht, aan de ene kant met uitzicht op de zee, aan de andere kant met uitzicht op de groene heuvels en het kasteel van Gradara. Het buitenbereik van ongeveer 4500 m² is uitgerust met tafels, stoelen en een barbecue, waar u buiten kunt dineren. De prachtige ontspanningsruimte met uitzicht op zee biedt een whirlpool met ligstoelen, ideaal op warme zomerdagen. Fietstoeristen vinden verschillende routes met verschillende moeilijkheidsgraden, wandelaars vinden lange natuurpaden. Slechts 1 km van hier is Fiorenzuola di Focara, een klein dorp van Romeinse oorsprong met steegjes doordrenkt van geschiedenis, met overblijfselen van de stadsmuren, middeleeuwse poorten of de klokkentoren van de kerk van Sant'Andrea. Vanuit het dorp bereikt u het prachtige, wilde strand via paden die naar de natuur leiden. Niet ver van hier zijn beroemde toeristische resorts met hun stranden: Cattolica (7 km), Pesaro (12 km) en Riccione (19 km). Liefhebbers van kunst en cultuur mogen het kasteel van Gradara (5 km) en de Republiek San Marino (43 km) niet missen. Het gebied staat bekend om de thema- en pretparken.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Casa Bartolina

Aantal Sterren
3

Plaats
Pesaro

Regio
Marche

Land
Italië

Aantal personen
6

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €699.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Casa Bartolina prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Casa Bartolina
€699.00
Happy Home
Casa Bartolina
€699.00