Goedkope Vakantie naar Ca Di Leo

Ca Di Leo BoekNu
€329.00

Ca Di Leo

Het vakantiehuis ligt op de heuvels van Marche, op 3 km van Mombaroccio, op 16 km van de stranden van Fano en op 21 km van Pesaro. In de uitgeruste buitenruimte kunt u buiten van uw maaltijden genieten. In de zomer is er een zwembad beschikbaar voor een verfrissende duik. Bezoek de stad Urbino, beroemd om zijn Renaissance gebouwen en de thuisbasis van een van de oudste universiteiten in Italië. Voor degenen die verwend willen worden, zijn de thermale baden in Carignano en Riccione precies wat u zoekt. Voor natuurliefhebbers is de Gola del Furlo 35 km, de Riviera del Conero 83 km, de grot van Frasassi 100 km.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Jiba en nog veel meer.

Naam van de accommodatie
Ca Di Leo

Aantal Sterren
4

Plaats
Mombaroccio

Regio
Marche

Land
Italië

Aantal personen
3

De goedkoopste prijs voor deze vakantie is €329.00 bij Happy Home.

Meer informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

De meivakantie in Nederland duurt in 2013 van 27 april tot en met 5 mei. Wil je zeker zijn dat je in de meivakantie in je favoriete vakantiehuis verblijft? Wacht dan niet en boek nu je ideale vakantiehuis voor de meivakantie!

Naam :
Beoordeling :
1 Ster
2 Ster
3 Ster
4 Ster
5 Ster
Reactie :
Beveiligingsvraag:
De Nederlandse vlag bestaat uit rood, wit en ...?

Beoordeel dit vakantiehuis

Er is voor deze accommodatie nog geen beoordeling geplaatst.

Ca Di Leo prijzen:
Vakantie Aanbieder Omschrijving van dit voordelige vakantiehuis Prijs
Chalet Nu
Ca di Leo
€329.00
Happy Home
Ca Di Leo
€329.00